Halkbank'tan 70.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan 70.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Halkbank, müşterilerine kredi fırsatlarını duyurmaya devam ediyor! Son olarak 70.000 TL kredinin başvuruları başladı! İşte haberin ve kredinin detayları...

Kredi 23 Ara 2023 0
Halkbank'tan 70.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Türkiye’de son dönemlerde yaşanan ekonomik gelişmeler vatandaşların zor durumda kalmalarına neden oluyor. Artan enflasyon ile geçim mücadelesi de sıkıntılı bir hal aldı. Gelirler ile giderler denkleştirilemeyince ek kaynaklara ihtiyaç duyulmaya başlandı. Bu da beraberinde ihtiyaç kredilerine olan ilgiyi artırdı. İnsanlar ek kaynaklara en kolay şekilde bankaların ihtiyaç kredileri ile ulaşabiliyorlar. Ancak orada da toz pembe bir tablo bulunmuyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZLERİ YÜKSEK!

Merkez Bankası bir süredir faiz artırımları ile ekonomiyi soğutmaya çalışıyor. Bu durum bankaların kredi faizlerine de yansıyor. Bankaların maliyetleri de artarken ihtiyaç kredisi faizleri de yükseliyor. Artık düşük faizli ihtiyaç kredisi kalmadı. Onun yerine ortalamanın altında faiz ile ortalamanın üstünde faiz ayrımı yapılmaya başlandı. Bu şekilde uygun ihtiyaç kredisi ayrımı yapılabiliyor. Faizlerin bir süre yüksek kalacağı tahmin edilince ihtiyaç kredisi faizlerine de bu pencereden bakmak gerekiyor.

Halkbank'tan 84 ay vadeli sıfır araç kredisi! Hem de 3 ayda bir ödemeli...

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Türkiye’de en çok kredi kullandıran bankalar sıralamasında zirvede Halkbank bulunuyor. Devletin imkanlarının toplandığı bu banka hem bireysel hem de ticari olmak üzere müşterilere önemli kredi imkanları sağlıyor. Halkbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası da büyük talep gören kampanyalar arasında bulunuyor.

Halkbank tarafından müşterilere belirli koşullarda ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. Bu koşulların bir kısmını ise BDDK belirliyor. Azami vade süresi de bu BDDK’nın belirlediği koşullar arasında yer alıyor.

Sahte para nasıl anlaşılır? İşte sahte parayı anlama yöntemleri - Genel -  Ekonomist

BDDK tarafından konulan kurallara göre 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 aya kadar, 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredileri 24 aya kadar, 100.000 TL üzeri ihtiyaç kredileri ise 12 aya kadar vade ile kullanılabiliyor.

Halkbank müşterileri şu anda standart ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında aylık yüzde 3,95 oranında faiz ile karşılaşıyorlar. Bu faiz oranı bankacılık piyasasının ortalamasının epey altında yer alıyor. 1-2 özel bankada daha düşük faiz bulunabiliyor ama diğer bankaların ihtiyaç kredisi faizleri yüzde 5’i aşmış durumda

70.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

ihtiyac-kredisi-halkbank.jpg

Halkbank müşterileri 24 ay vadeli 70.000 TL ihtiyaç kredisi çekmeleri durumunda bankaya aylık kredi taksiti olarak 5.139 TL ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti 123 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç