Halkbank'tan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

Halkbank bankası, kredi müjdelerini duyurmaya devam ediyor! İşte Halkbank'ın 50.000 TL kredi fırsatı ve detayları...

Kredi 2 Ara 2023 0
Halkbank'tan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Müjdesi!

Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmeler vatandaşların desteklenmesine dair yeni bankacılık ürünlerinin devreye sokulmasını da beraberinde getiriyor. Halkbank tarafından açıklanan hızlı kredi kampanyası ile müşteriler çok kısa bir sürede kredilerini onaylatıp talep ettikleri kredi tutarını vadesiz hesaplarına aktarabiliyorlar. Finansman sorununun en süratli çözümü olan Halkbank'ın hızlı kredi kampanyası heyecan yarattı.

HALKBANK'TAN HIZLI KREDİ KAMPANYASI!

Halkbank hızlı kredi kampanyası kapsamında çok önemli bazı değişiklikler yaptı. Normalde böyle bir kampanya zaten uygulanıyordu. Ancak bu kampanya 10.000 TL limit ile sınırlandırılıyordu. Halkbank yaptığı düzenleme ile beraber hızlı kredide limiti kaldırdı. Müşteriler daha yüksek limitleri hızlı kredi ile talep edip hemen paralarını alabilecekler.

Halkbank davasıyla ilgili neler biliniyor? | Euronews

Halkbank'ın hızlı kredi kampanyası esasında bir tür ihtiyaç kredisi oluyor. Kredi türü olarak ihtiyaç kredisi kapsamına giren hızlı kredide bundan dolayı ihtiyaç kredisi esasları uygulanıyor. Bunun için de bu hızlı kredinin azami vade süresi 36 ay olabiliyor. O da 50.000 TL limitle sınırlandırılıyor. Daha yüksek limitlerde kredi talep edenler için 24 ay vade azami vade süresi oluyor. 100.000 TL'nin aşılması durumunda ise azami vade süresi 12 aya kadar düşüyor.

Halkbank'ın dikkat çeken kredi kampanyası hızlı kredi ile başvuru ve kredi çekme süreci çok kolay oluyor. Müşteriler dijital kanallar üzerinden de başvuruda bulunabiliyorlar. Bu kredi başvurusu çok hızlı bir şekilde değerlendirilip sonuçlandırılıyor. Başvurusu onaylanan müşterilerin talep ettikleri kredi tutarı ise hemen kendilerine veriliyor. Vadesi mevduat hesaplarına aktarılan kredi tutarını müşteriler hemen kullanabiliyorlar.

2017 yılına en kötü başlangıcı Türk Lirası yaptı - BBC News Türkçe

Halkbank müşterileri ihtiyaç kredisi çekmek istediklerinde esnek ödeme imkanlarına da sahip olabiliyorlar. Bunun için de banka tarafından kendilerine farklı ödeme planları sunularak birisini tercih etmeleri isteniyor. Müşteriler de gelir akışlarını da dikkate alarak kendilerine en uygun gelecek ödeme planını tercih ediyorlar. Aylık eşit taksitli ödeme planı olabildiği gibi 3 ayda bir eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, serbest ödemeli şeklinde ödeme planları da tercih edilebiliyor.

50.000 TL HIZLI KREDİ MALİYET HESAPLAMASI!

halkbank-hizli-kredi.jpg

Halkbank müşterileri hızlı kredi çekmek istediklerinde aylık yüzde 4,09 oranında kredi faizi ile karşılaşıyorlar. 36 ay vadeli 50.000 TL hızlı kredinin taksiti 3.145 TL oluyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 113 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi gelişmelerinden anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç