Halkbank'tan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Halkbank, kredi çekmek isteyen vatandaşlara yeni kredi fırsatını duyurdu! İşte 50.000 TL kredinin maliyet hesaplaması ve detaylar...

Kredi 21 Nisan 2024 0
Halkbank'tan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Türkiye’de vatandaşlar finansal açıdan oldukça zorlu bir süreçten geçiyorlar. Bu süreç içerisinde insanların nakit erişimi imkanlarında daralmalar meydana geldi. Devlet tarafından kamu bankaları üzerinden verilen destek kredileri de oldukça azaldı. Halkbank ise yeni bir destek kredisi kampanyasını başlattı. Halkbank’a başvuru yapanlara 60 ay vadeli destek kredisi veriliyor. Bu kredi kampanyası çerçevesinde banka müşterilere 50.000 TL’ye kadar finansal imkan sağlıyor.

Para ne işe yarar? | Independent Türkçe

60 AY VADELİ DESTEK KREDİSİ

Halkbank’ın yeni destek kredisi ile alakalı olarak koşullar açıklandı. Bu devlet destekli kredi için Halkbank müşterileri 60 aya kadar vade imkanından yararlanabiliyorlar. 5 yılı bulan bu vade imkanı ile müşteriler kredi geri ödemelerinde daha rahat olabiliyorlar. Aynı tutar ihtiyaç kredisi ile çekiliyor olsa aylık taksit tutarı iki katına çıkacak ve uygulanan faiz oranı da yükselecek. Buna karşın destek kredisinde müşterilere özel imkanlar sağlanıyor.

AYLIK FAİZ BELLİ OLDU

Halkbank’ın benzersiz destek kredisi ile müşterilere uygulanan aylık faiz oranı açıklandı. Buna göre müşterilere aylık yüzde 5 oranında faiz ile kredi kullanımı yapabilmeleri sağlanıyor. Bu oran Halkbank’ın ihtiyaç kredisi faizinden oldukça düşük bir oranı ifade ediyor. Bu açıdan da açıklanan kredi kampanyasının avantajları bulunuyor. Bu avantajı kullananlar piyasa koşullarına göre oldukça makul şartlarda kredi çekmiş oluyorlar.

Türkiye de geçiş için çalışmalar yürütüyor... Para düzeninde yeni dönem -  Türkiye Ekonomi Haberleri

MALİYETLER BELLİ OLDU!

Halkbank 60 ay vadeli 50.000 TL kredi için maliyet tablosunu yayınladı. Buna göre bu kredinin maliyet hesaplaması aylık yüzde 5 oranında faiz ile yapılıyor. Bu hesaplamaya göre müşteriler 5 yıl boyunca her ay 3.326 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kullanılan kredinin yıllık maliyeti ise yüzde 113’ü buluyor. Çekilecek olan 60 ay vadeli 50.000 TL kredi için müşteriler 288 TL kredi tahsis ücreti ödüyorlar.

halkbank.jpg

KİMLER ÇEKEBİLİR?

Halkbank’ın 60 ay vadeli 50.000 TL destek kredisinin hangi amaçla verildiği açıklandı. Buna göre evlerinde ısı yalıtımı yaptırmak isteyenler bu krediyi çekebiliyorlar. Isı yalıtımı için karşılaşacakları masrafları çekecekleri bu kredi ile karşılayan vatandaşlar kredi geri ödemelerini 5 yılda tamamlayarak borçlarını kapatıyorlar.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç