Halkbank'tan 50.000 TL Bayram Kredisi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan 50.000 TL Bayram Kredisi!

Bayram öncesi nakit ihtiyacı olan vatandaşlara; Halkbank'tan bayram kredisi müjdesi geldi! İşte maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 5 Mart 2024 0
Halkbank'tan 50.000 TL Bayram Kredisi!

Türkiye’de dönemsel krediler oldukça büyük bir öneme sahip olabiliyor. Bankalar özellikle bayram gibi dönemlerde insanların harcamalarını daha kolay bir şekilde yapabilmeleri için ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor. Bu imkan ile beraber kişiler çektikleri ihtiyaç kredileri ile dönemsel harcamalarını yaparak finansal olarak zorlanmıyorlar. Halkbank da bu çerçevede yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Erken Gelen Bayram kredisi Kampanyası ile Halkbank müşterilere ihtiyaç kredisi dağıtmaya başladı.

HALKBANK’TAN BAYRAM KREDİSİ!

Halkbank’ın bayram kredisi çerçevesinde başlatmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyası bu yıl yaşanan ekonomik bozulmalardan dolayı biraz daha öne çekildi. Özellikle kamu bankası olması bakımından Halkbank’ın bu ihtiyaç kredisi kampanyası seçim yatırımı olarak de görülüyor. Banka Ramazan ayı boyunca vatandaşların çeşitli finansman ihtiyaçlarına çok cazip koşullarda yanıt verip ihtiyaç kredisi dağıtacak.

Halkbank’ın Bayram Kredisi kampanyası kapsamında vereceği ihtiyaç kredisinde genel ihtiyaç kredisi kuralları geçerli olacak. Azami vade sınırlamaları bu kredide de uygulanacak. 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 aya kadar, 50.000 TL ile 100.000 TL arası ihtiyaç kredileri 24 aya kadar, 100.000 TL üzerindeki ihtiyaç krediler12 aya kadar vade ile kullandırılabilecek.

Halkbank’ın Bayram Kredisi için vereceği ihtiyaç kredisi ürününde yapılan en büyük sürpriz ise faiz oranı oldu. Halkbank müşterileri aylık yüzde 4,09 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Ancak Bayram Kredisi ile bu faiz oranı aylık yüzde 3,68’e düşürüldü. Halkbank müşterileri aylık yüzde 3,68 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebilecekler.

Halkbank Bayram kredisi için müşterilere esnek ödeme imkanları da veriliyor. Bu çerçevede müşteriler kredi taksitlerini aylık eşit taksitli, artan taksitli ve azalan taksitli ödeme planları ile ödeyebilecekler. Bu tercih tamamen müşteriye bırakılıyor ve müşteri isterse istediği ödeme planı ile kredi geri ödemesi yapacak.

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

halkbank.jpg

Halkbank’ın Bayram Kredisi kampanyası çerçevesinde verilen ihtiyaç kredisi için 50.000 TL’nin maliyeti açıklandı. Buna göre 50.000 TL ihtiyaç kredisi aylık 2.938 TL taksitle kullanılabilecek. Bu kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 76 seviyesinde ilan edildi.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç