Halkbank'tan 40.000 TL Hızlı Kredi Müjdesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan 40.000 TL Hızlı Kredi Müjdesi!

Halkbank, müşterilerine kredi kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Son açıklanan kampanyaya göre; 40.000 TL hızlı kredi imkanı verilecek! İşte haberin ve kredinin detayları...

Kredi 9 Ara 2023 0
Halkbank'tan 40.000 TL Hızlı Kredi Müjdesi!

Türkiye'de nakit sorunları karşısında ne yapacaklarını bilemeyenlerin akıllarına ilk gelen bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek oluyor. Bu krediler bazı bankalarda uzun bir süreç sonunda verilirken bazı bankalar 3-5 dakika içerisinde kredileri onaylayabiliyorlar. En hızlı ihtiyaç kredisi veren banka ise son kampanyası ile Halkbank oldu. Halkbank müşterileri başvurmaları halinde anında onaylanan ihtiyaç kredisini kullanabiliyorlar. Bu da hızlı bir şekilde para arayanların finansal problemlerine çare oluyor.

Sahte para nasıl anlaşılır? İşte sahte parayı anlama yöntemleri - Genel -  Ekonomist

HIZLI KREDİ NEDİR?

Halkbank'ın yeni kredi kampanyası olan hızlı kredi nitelik olarak ihtiyaç kredisi sınıfında bir kredi türüdür. Hızlı kredi çekmek isteyenlere talep ettikleri kredi tutarı süratle veriliyor. Müşterinin kredi skorunda sorun yoksa, kara listede değilse bu talep edilen kredi tutarı hemen hesabına aktarılıyor. Böylece acil para arayanlar hemen sorunlarına çare bulabiliyorlar.

HALKBANK HIZLI KREDİ KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ!

Halkbank hızlı kredi kampanyası kapsamında müşterilere verilecek olan ihtiyaç kredilerinin esasen standart ihtiyaç kredisi kampanyası ile arasında pek fark yok. Müşteriler 36 aya kadar vade ile bu kredileri kullanabiliyorlar. 50.000 TL limit sınırı aşılırsa o zaman kredi vadesi 24 aya düşüyor. Bu kredilerle talep edilen tutarlar müşterinin vadesiz hesabına anında aktarılabiliyor.

Halkbank'tan yılın ilk yarısında 4,6 milyar liralık net kar

Hızlı kredi kampanyası kapsamında Halkbank müşterileri kendilerine sunulan esnek ödeme imkanlarını da kullanabiliyorlar. Herkes için aylık eşit taksitli ödeme planı uygun olmayabilir. Onun yerine farklı ödeme planları da tercih edilebilir. Halkbank müşterilerine 5 farklı ödeme planı sunuluyor. Aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli ve serbest ödemeli ödeme planları tercih edilebiliyor. Bu ödeme planında inisiyatif tamamen müşteriye bırakılıyor. Müşteri kendisine en uygun gelecek ve gelir akışına uygun olacak ödeme planı ile kredi borcunu geri ödeyebiliyor.

40.000 TL HIZLI KREDİ MALİYETİ NE KADAR?

halkbank-hizli-kredi.jpg

Halkbank hızlı kredi kampanyası kapsamında kullanılacak olan ihtiyaç kredisi aylık yüzde 4,09 oranında faiz ile hesaplanıyor. 36 ay vadeli 40.000 TL ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda aylık kredi taksiti 2.516 TL oluyor. Bu kredinin toplam maliyetinin ise 90 Bin TL'yi bulduğu açıklandı.

Tüm kredi gelişmelerinden anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç