Halkbank'tan 23 Nisan'a Özel Hediye Para Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan 23 Nisan'a Özel Hediye Para Kampanyası!

Halkbank kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre, 23 Nisan'a özel hediye 100 TL para verilecek! İşte haberin detayları...

Bankalar 22 Nisan 2024 0
Halkbank'tan 23 Nisan'a Özel Hediye Para Kampanyası!

Dünyada bir örneği daha olmayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için kutlamalar başladı. Pek çok şehirde özel konser ve etkinlik programları başlarken 23 Nisan'a özel bir duyuru da Halkbank tarafından yapıldı.

Halk Bankası tarafından yapılan açıklamada "23 Nisan'a Özel Çocuk Eğlence Yerleri ve Oyuncak Sektöründe 100 TL ParafPara" denilerek bayrama özel 100 TL hediye paraf para yükleneceği ilan edildi. 25 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek olan kampanyanın koşulları ise şu şekilde açıklandı:

HALKBANK 23 NİSAN HEDİYESİ PARAF PARA KAZANMA KOŞULLARI, BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

0-25 Nisan 2024 tarihlerinde yurt içinde çocuk eğlence yerleri ve oyuncak sektöründe tüm Banka POS'larından yapılacak her 750 TL ve üzeri harcamaya 50 TL, toplamda 100 TL ParafPara verilecektir.

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerekmektedir. Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve en fazla 100 TL ParafPara kazanabilir.

23-nisan-kampanyasi.jpg

Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ilki kampanyaya dahildir. Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur.

Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır. Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.

Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.

Kampanyadan yararlanmak istiyorum diyen kişilerin Paraf, Parafly ve Parafree kartları ile belirtilen tarihe kadar alışveriş yapmaları yeterli olacak. Ardından 100 TL hediye paraf para alışveriş yapılan karta yüklenecek ve 10 Haziran 2024 tarihine kadar harcanabilecek.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç