Halkbank'tan 2.000 TL Hediye Para Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan 2.000 TL Hediye Para Kampanyası!

Halkbank müşterilerine kampanyaları açıklamaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre; hediye 2.000 TL para verilecek! İşte haberin ve kampanyanın detayları...

Bankalar 13 Ara 2023 0
Halkbank'tan 2.000 TL Hediye Para Kampanyası!

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Halkbank tarafından yapılan açıklamada Aralık ayına özel yeni kampanyalar açıklandı. Yapılan açıklama ile Paraf Kart sahiplerine yönelik yeni fırsatlarda ilan edilmiş oldu.

Halkbank'tan ABD'de açılan yeni davaya ilişkin açıklama

Halkbank kart sahipleri için son dakika açıklaması ile yeni kampanya fırsatı açıklandı. Açıklanan kampanya ile Halkbank paraf kart sahiplerine yönelik olarak yapılan açıklamada 2 bin liraya varan tutarda para iadesi kazanma imkanı sunulacağı ifade edildi. İşte kampanyanın detayları...

HALKBANK PARAF KART SAHİPLERİNE PARA İADESİ MÜJDESİ GELDİ!

paraf-kart-sahipleri.jpg

Kampanyadan faydalanmak için alışveriş yapmadan önce anahtar kelimeyi yazıp boşluk bırakarak katılmak istediğiniz kredi kartınızın son altı hanesi ile birlikte 3404’e SMS (KKTC için 3444’e) gönderilmesi gereklidir.

Örneğin; tercihiniz 5.000 TL harcama sözüne 400 TL ParafPara ise “5000 123456” yazıp 3404’e SMS göndermeniz gerekmektedir (SMS içeriğindeki 123456 olan kredi kartı son 6 hanesi örnek olarak verilmiştir. Katılmak istediğiniz kredi kartınıza ait bilgileri SMS içeriğine yazmanız gerekmektedir)

Kampanyadan kazanılacak ParafPara tutarı 5.000 TL için 400 TL, 10.000 TL için 1.000 TL, 15.000 TL için 1.500 TL ve 20.000 TL için 2.000 TL ParafParadır.

Müşteri sözlerden sadece birini seçerek kampanyaya katılabilir. Kazanılacak ParafPara tutarı 12 ekstre dönemi boyunca her ekstre döneminde verilen harcama sözü kadar alışveriş yapılması karşılığında peşinen ve tek seferde olmak üzere kayıt yapılan karta yüklenir.

Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Paraf Mobil’den katılım alınmayacaktır. Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir.

Düzenlenen kampanyaya katılan kişiler bu şartları yerine getirmeleri durumunda 2 bin liraya varan para iadesi alma hakkı elde etmiş olacaklar. Kampanyadan yararlanan kişiler vermiş oldukları harcama sözü üzerinden hediye para uygulaması verilecek.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç