Halkbank'tan 2 ay geri ödemesiz düşük faizli 0 ve 2. el taşıt kredisi: İşte kredi hesaplaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan 2 ay geri ödemesiz düşük faizli 0 ve 2. el taşıt kredisi: İşte kredi hesaplaması

Halkbank'tan 2 ay geri ödemesiz 0 ve 2. el taşıt kredisi kampanyası duyurusu geldi. Gelen duyurunun detayları ve kredi hesaplaması yazımızda.

Taşıt 22 Mayıs 2023 22:11 4
Halkbank'tan 2 ay geri ödemesiz düşük faizli 0 ve 2. el taşıt kredisi: İşte kredi hesaplaması

Erdoğan açıkladı: Halkbank'tan 2 ay ertelemeli 0 ve 2. el taşıt kredisi kampanyası: Detayları açıklandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan geçen gün yaptığı açıklamada Halkbank aracılığıyla ciddi bir taşıt kredisi kullandırımı olduğuna ve kredi kullandırımının devam edeceğini söyledi. Peki Halkbank taşıt kredisi başvuru şartları, başvuru detayları nedir? Taşıt kredisi faiz oranı yüzde kaç? Hesaplaması nasıl?

ERDOĞAN AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçen gün yaptığı açıklamada, "Bugün de Halkbank vasıtasıyla 1,5 milyon liraya kadar hazine destekli taşıt kredisiyle yanınızda yer alıyoruz" dedi.

HEM TİCARİ HEM BİNEK ARABALAR İÇİN AÇIKLAMA GELDİ

"Hayalindeki arabayı almak için nakite ihtiyacı olan müşterilerimizin yanında olan araç kredimizdir" ifadeleri ile yayınlanan açıklamada Halkbank, hem 0 hem 2. el taşıt alacaklar için kampanya başlattığını bildirdi. Açıklamada çekilecek kredinin 2 ay ertelemeli olarak kullanılabileceğine yer verilerek, "Dilerseniz artan taksitli veya azalan taksitli ödeme planı seçenekleriyle kredi taksitlerinizi gelirinize uygun olarak belirleyebilir veya ilk taksitinizi 2 ay erteleyebilirsiniz" denildi.

Açıklamada kredi faizlerinin düşürüldüğü görüldü. 100 bin liralık krediyi 0 araba almak için çekmek isteyenlere 1.63 faizle bu kredi verilecek. Kredi tahsis ücreti 550 lira olarak açıklanırken kredinin 48 ay vadede 3 bin 285 liralık taksit ödemesi olacak.

100 bin liralık krediyi 2. el araba almak için çekmek isteyenlere 1.65 faizle bu kredi verilecek. Kredi tahsis ücreti 550 lira olarak açıklanırken kredinin 48 ay vadede 3 bin 301 liralık taksit ödemesi olacak.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Söz konusu kredi kampanyasına başvuru yapmak isteyenlerin banka şubelerine müracaat etmesi gerekmektedir.

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
Külliyen yalan herşeyde olduğu gibi
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Hesapladim 100bin geri ödemesi 158 bin
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Yalan söylüyor kredi vermiyorlar
Ziyaretçi 14 Ay Önce
banka sikmeyeceği adama para verir mi