Halkbank'tan 150.000 TL Hızlı Kredi Müjdesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan 150.000 TL Hızlı Kredi Müjdesi!

Kredi çekmek isteyen vatandaşlara müjde Halkbank'tan geldi! Halkbank 150.000 TL hızlı kredi veriyor! İşte kredinin ve haberin detayları...

Kredi 10 Şubat 2024 0
Halkbank'tan 150.000 TL Hızlı Kredi Müjdesi!

Nakit sorunu yaşayanlar bu problemi sona erdirebilmek için bankalardan ihtiyaç kredisi çekmeyi tercih ediyorlar. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler çok farklı sorunlarla karşılaşabiliyorlar. Bankalar müşterilere kısa sürede bu kredileri temin edemeyebiliyorlar. Bu da acil olarak paraya ihtiyaç duyanlara uygun olmuyor. Halkbank tam da bu durumda olanlar için hızlı kredi kampanyasını başlattı. Halkbank’a bu başvuruyu yapanlar çok kısa bir süre içerisinde kredilerini çekebiliyorlar.

Rüyada para görmek ne anlama gelir? Rüyada birinden para aldığını görmek ne  anlama gelir? - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

HALKBANK HIZLI KREDİ NEDİR?

Halkbank’ın hızlı kredi kampanyasının ayrıntıları oldukça merak ediliyor. Hızlı kredi bankanın sağladığı bir tür ihtiyaç kredisidir. Bu krediyi standart ihtiyaç kredisinden ayıran ise çok hızlı bir şekilde onay verilmesi oluyor. Müşteriler başvuru yaptıklarında çok kısa bir süre içerisinde talep etmiş oldukları kredi tutarını banka hesaplarına aktarabiliyorlar. Bu da acil nakit ihtiyacı olanlar için büyük bir avantaj oluyor.

ÖZELLİKLERİ NELER?

Hızlı kredi kampanyası bir tür ihtiyaç kredisi olduğu için koşulları da ihtiyaç kredisi ile aynı oluyor. Müşteriler ihtiyaç kredisi çekerken hangi şartlarla karşılaşıyor hızlı kredi çekerken de aynı şartlara tabi oluyorlar. Bu kredi için banka koşulları ayrıca açıkladı.

Halkbank'tan ABD'de açılan yeni davaya ilişkin açıklama

Halkbank’ın bilgilendirmesine göre hızlı kredi çeken müşterilere banka aylık yüzde 4,09 oranında faiz ile hesaplama yapıyor. Bu faiz oranı ile maliyet hesaplanırken hızlı kredi için müşterilere uygulanan faiz oranı çok da yüksek değil. Mevcut koşullarda bankaların kredi faiz oranları incelendiğinde Halkbank hızlı kredi ile aşağı yukarı denk bir maliyet ile karşılaşılıyor.

Halkbank’ın hızlı kredi kampanyası kapsamında müşterilere 36 aya kadar vade uygulanıyor. Ancak BDDK’nın talimatları kapsamında bu imkan sadece 50.000 TL’ye kadar olan limitlerde geçerli oluyor. 50.000 TL ile 100.000 TL arası limitlerde 24 aya kadar, 100.000 TL üzeri limitlerde ise 12 aya kadar vade yapılabiliyor.

150.000 TL HIZLI KREDİ MALİYET HESAPLAMASI

hizli-kredi.jpg

Halkbank hızlı kredi kampanyası kapsamında müşteriler 12 ay vadeli 150.000 TL kredi kullanmaları halinde kredi maliyet hesaplaması aylık yüzde 4,09 oranında faiz ile hesaplanıyor. Bu durumda aylık kredi taksiti 17.227 TL, toplam kredi maliyeti de 206 Bin TL oluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç