Halkbank'tan 100.000 TL Taşıt Kredisi Müjdesi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan 100.000 TL Taşıt Kredisi Müjdesi!

Halkbank, bu zorlu dönemde müşterilerini sevindirmeye devam ediyor! İşte Halkbank'tan 100.000 TL taşıt kredisinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 30 Ara 2023 0
Halkbank'tan 100.000 TL Taşıt Kredisi Müjdesi!

Otomobil satın almak son yıllarda iyice zorlaştı. Bir yandan artan araç fiyatları, diğer yandan yükselen taşıt kredisi faizleri vatandaşların sıfır km araç alma hayallerinin ertelenmesine neden oldu.

Yeni yıla sadece sayılı günler kala araç fiyatlarında yaşanan düşüşler ise dikkat çekiyor. 2023 Aralık ayı itibariyle sıfır otomobil fiyatları bir hayli düştü. Elindeki 2023 model araçları bitirmek isteyen markalar avantajı fiyatlar sunmaya devam ediyor. Bankalar ise bu araçları almak için finansman arayan vatandaşlar için uygun kredi paketlerini duyurdu.

Halkbank'tan ABD'de açılan yeni davaya ilişkin açıklama

KAMU BANKASINDANA AYLIK EŞİT TAKSİTLİ TAŞIT KREDİSİ!

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından Halkbank, Yeşil Işık Taşıt Kredisi paketine dair detayları resmen paylaştı. Vatandaşların gelir durumuna göre esnek geri ödeme seçenekleri sunan Halkbank, aylık ödeme planını da avantajlı olarak saplıyor.

Aylık eşit taksitli, artan taksitli veya azalan taksitli olarak Halkbank üzerinden kullanılacak taşıt kredisinin uygun ödeme planı ile kapatılması sağlanacak. İster 0 km ister 2. el taşıt alımları için söz konusu kredi kullanılabiliyor. Ancak kredi detaylarına göre ödeme koşulları da farklılık gösteriyor.

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Halkbank’ın Yeşil Işık Taşıt Kredisi fırsatını değerlendirerek araç sahibi olmak isteyenler ister sıfır km ister ikinci el taşıtlar için kredi kullanabiliyor. 0 km taşıt alımı için yapılan örnek hesaplamada 100 bin TL için 48 ay vadede aylık 5 bin 645 TL taksit hesaplaması yapılıyor.

İkinci el taşıt alımlarında kullanılacak Halkbank Yeşil Işık Taşıt Kredisi kapsamında ise 100 bin TL için yapılan örnek hesaplamada 48 ay vade için aylık 5.700 TL taksit hesaplanıyor. Aylık eşit taksit imkanı da sunulması sayesinde ayda sabit taksit ödeyerek vatandaşlar dilediği aracı rahatça alabilecek. Kredi tutarı ve vadesine göre taksit oranları farklılık gösteriyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç