Halkbank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Parasal sıkılaşmanın devam etmesiyle birlikte, her geçen gün ihtiyaç kredilerine talep artıyor! İşte Halkbank'ın 100.000 TL ihtiyaç kredisi ve detaylar...

Kredi 9 Haz 2024 0
Halkbank'tan 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

İhtiyaç kredisi taleplerinin zirve yaptığı bir dönemden geçiliyor. Finansal olarak zor durumda kalanlar çözümü ihtiyaç kredilerinde arıyorlar. Bu şekilde ihtiyaç kredisi kullanımları sağlanarak bütçeler denkleştirilmeye çalışılıyor. Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına dair aldıkları yeni aksiyonlar da ilgiyle takip ediliyor. Halkbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasında bazı değişiklikler yapıldı.

KREDİ LİMİTİ DEĞİŞTİ!

Halkbank bir süre önce ani bir karar ile ihtiyaç kredisinde limitleri geri çekmişti. 30.000 TL'nin üzerinde ihtiyaç kredisi vermemeye başlayan Halkbank bunu bir süre sürdürdü. Yaşanan ekonomik gelişmeler ile beraber bu sınırlamaya son verme kararı alan Halkbank yeni koşullara uyum sağladı. Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyasında herhangi bir limit kısıtlaması uygulanmıyor. Müşteriler talep etmeleri halinde istedikleri tutarlarda ihtiyaç kredisini belirli koşullara tabi olmak şartıyla kullanabiliyorlar.

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ!

Halkbank bir kamu bankası olarak oldukça geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyor. Müşteri potansiyeli çok yüksek olan Halkbank'ın tüm kredi kampanyaları fazlaca talep görüyor. İhtiyaç kredisi kampanyası da Halkbank'ın en çok araştırılan kampanyaları arasında yer alıyor. Halkbank'tan ihtiyaç kredisi çekmenin koşulları bu açıdan sürekli sorgulanıyor.

Halkbank ihtiyaç kredisi kullandırırken azami vade sürelerine zorunlu olarak katı kurallar uyguluyor. BDDK'nın kararı gereği sadece Halkbank değil tüm bankalar azami vade sürelerinde belirli bir standarda uymak zorundalar. 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri en fazla 36 aya kadar vade ile verilebilirken limit 50.000 TL ile 100.000 TL arasına çıkarsa azami vade süresi 24 aya geriliyor. 100.000 TL üzerindeki ihtiyaç kredileri ise 12 ay vadeli veya daha az vade sürelerinde kullanılabiliyor.

Halkbank'ın ihtiyaç kredisi faizi de çokça merak ediliyor. Halkbank müşterileri aylık yüzde 5,45 oranında bir faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Şüphesiz bu faiz oranı en düşük faizli ihtiyaç kredisi faizi değil. Bankaların ortalaması dikkate alındığında ise Halkbank ihtiyaç kredisi faizi bazı kişilerce makul görülebiliyor.

100.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Halkbank'tan 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşteriler aylık 8.784 TL tutarında taksit ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 210 Bin TL'yi buluyor.

halkbank.jpg

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç