Halkbank Mayıs Ayı Güncel Emekli Promosyonu Kampanyasını Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank Mayıs Ayı Güncel Emekli Promosyonu Kampanyasını Açıkladı!

Mayıs ayına girişle birlikte, bankalar promosyon kampanyalarını güncellemeye devam ediyor! İşte Halkbank'ın emeklilere ödediği promosyon tutarı ve detaylar...

Emekli Haberleri 2 Mayıs 2024 0
Halkbank Mayıs Ayı Güncel Emekli Promosyonu Kampanyasını Açıkladı!

Emekliler maaş promosyonu imkanlarını değerlendirmek için Mayıs 2024 kampanya güncellemelerini bekliyorlardı. Bankalar genellikle aylık olarak maaş promosyonu kampanyalarında güncelleme yapıyorlar. Bu şekilde emeklilerin bankalardan alabilecekleri ödemeler değişiyor. Emekli maaş promosyonu kampanyasında Halkbank’ın Mayıs 2024 güncellemesi belli oldu. Halkbank’ın emekli maaş müşterileri ne kadar maaş promosyonu ödemesi alacaklar?

Emekli sayısı 19 milyonu aşacak - Sosyal Güvenlik Haberleri

HALKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI!

Halkbank emekli müşterilerin en çok tercih ettiği bankaların başında geliyor. Halkbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası da en çok araştırılan kampanyalar arasında yer alıyor. Ancak kamu bankaları emeklilere yüksek tutarda maaş promosyonu ödemesi yapmıyorlar. Adeta genel bir uygulama haline gelen asgari seviyeden emekli maaş promosyonu ödemeleri Mayıs ayında da devam edecek.

Halkbank’ın emekli maaş müşterilerine Mayıs ayı içinde sözleşme yapmaları halinde şu promosyonlar ödenecek:

-10.000 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 5.000 TL,
-10.000 TL ile 15.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 8.000 TL,
-15.000 TL ile 20.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 10.000 TL,
-20.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlara 12.000 TL

Halkbank davasıyla ilgili neler biliniyor? | Euronews

Halkbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyasında ödemeler asgari seviyede yapılırken banka emekli müşterilere özel bir imkan da sağlıyor. Müşteriler eğer ihtiyaç kredisi kullanmak isterlerse banka tarafından faiz indirimi jesti yapılıyor. Ayrıca Halkbank’ın yaygın şube ve ATM ağı da emekli müşteriler için cazip oluyor. Türkiye’nin en küçük ilçelerinde bile Halkbank’ın ya şubesinin ya da ATM’sinin olması emekliler için tercih nedeni olabiliyor.

7500 üstü maaş alan emekli ne kadar zam alacak? 7500 TL alan emekli maaşı  ne kadar oldu? - Günün Haberleri

Halkbank’tan maaş promosyonu ödemesi almak isteyen emeklilerin öncelikle maaşlarını bu bankaya taşımaları gerekiyor. Ardından ise emekli müşteri ile Halkbank arasında promosyon sözleşmesi yapılıyor. Bu sözleşme karşılığında emekli müşteri tek seferde ve peşin olarak promosyon ödemesini alabiliyor. Emekli müşteri de buna karşılık sözleşme ile Halkbank’a 3 yıl boyunca maaşını bir başka bankaya taşımama sözü veriyor.

Tüm emekli promosyonu kampanyalarında anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç