Halkbank Düşük Faizli İhtiyaç Kredilerinde 20 Bin Lira Sınırı Can Sıkıyor 
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank Düşük Faizli İhtiyaç Kredilerinde 20 Bin Lira Sınırı Can Sıkıyor 

Halkbank tüketici kredisi başvurularında üst limit sınırı can sıkıyor. Düşük faizli kredi kampanyalarına ilişkin son dakika gelişmelerini takip etmek için kredi haberlerinin ana sayfası finans7.com'u takipte kalın.

Kredi 27 Eylül 2022 13:21 0
Halkbank Düşük Faizli İhtiyaç Kredilerinde 20 Bin Lira Sınırı Can Sıkıyor 


Halkbank'tan ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar internet ve mobil üzerinden başvuru yapmak istediklerinde 20 bin lira sınırıyla karşı karşıya kalıyor. 

ÖZEL BANKALARDA KREDİ FAİZLERİNDE TARİHİ REKORLAR GÖRÜLÜYOR

Kredi faizlerinde tarihi rekorlar art arda gelirken en uygun krediyi veren kamu bankalarından kredi almak da bazı vatandaşlar için gerçekten neredeyse işkence haline gelebiliyor. Online başvurularda düşük limitler, şube başvurularında ise genellikle olumsuz yanıtlar alındığına dair haber merkezlerine çok sayıda şikayet geliyor.

HALKBANK DÜŞÜK FAİZLE KREDİDE MOBİL BAŞVURU ÜST LİMİT ŞİKAYETLERİ ARTIYOR

An itibariyle Halkbank'tan düşük faizle tüketici kredisi çekmek isteyen kamu personelleri dahi 20 bin lira üst limit sınırıyla karşı karşıya geldiklerini belirtiyorlar. Kredi musluklarının ne zaman açılacağı ise gerçekten en çok merak edilen konulardan birisi haline gelmiş durumda. 

Peki sizler bu tür bir sorunla karşılaştınız mı?

Kamu bankaları ya da diğer bankalardan kredi çekmek istediğinizde ne gibi sıkıntılarla karşılaşıyorsunuz. Aşağıdaki yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle düşünce ve tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz.
Yeni kredi kampanyaları duyurularından anında haberdar olmak için Türkiye'nin lider haber sayfalarından finans7.com'u sık sık ziyaret edebilir, https://www.instagram.com/kamu.haberleri1/ adresini takibe alabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç