Halkbank 6 ay ertelemeli kredi başvurusu başladı: İşte 0.99 faizli ihtiyaç kredisi hesaplaması 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halkbank 6 ay ertelemeli kredi başvurusu başladı: İşte 0.99 faizli ihtiyaç kredisi hesaplaması 2023

Halkbank tarafından bir açıklama yapıldı ve 6 ay ertelemeli düşük faizli kredi başvurusunun başladığına yer verildi. İşte kredi başvurusu.

Kredi 5 Mart 2023 22:43 0
Halkbank 6 ay ertelemeli kredi başvurusu başladı: İşte 0.99 faizli ihtiyaç kredisi hesaplaması 2023

Halkbank'tan son dakika açıklaması: 6 ay geri ödemesiz kredi başvurusu başladı.

Halkbank tarafından bir açıklama yapıldı ve deprem sonrası başlatılan kampanya kapsamında 6 ay geri ödemesiz kredi verileceği bildirildi. Vatandaşlara 6 ay ertelemeli kredi verileceği açıklanırken KOBİ'lere 1 yıl geri ödemesiz kredi sağlanacağı bildirildi. Peki kredi başvuru şartları nedir? 

DEPREM BÖLGESİNDEKİ BORÇLAR FAİZSİZ ERTELENDİ

Halkbank sayfasında yapılan açıklamada borçların faizsiz şekilde 6 ay ertelendiğine yer verildi ve "Gerçek kişiler ile KOBİ sınırına kadar olan ticari işletmelere kullandırmış olduğumuz kredi borçlarını/taksitlerini, tüm kredi kartı borçlarını ve gayrinakdi kredi komisyonlarını talebe bağlı olmaksızın 31.08.2023 tarihine kadar 6 ay süre ile faizsiz olarak erteliyoruz. Depremden zarar gören ve talepte bulunan afet bölgesindeki diğer 6 ilimizdeki (Adana, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Elazığ) müşterilerimizi de bu imkândan yararlandırıyoruz" denildi.

SİLİNEN BORÇLAR

Silinen borçlarla ilgili açıklama yapan banka, "Deprem felaketinde hayatını kaybeden; tüm müşterilerimizin (Bireysel ve şahıs işletmeleri) kredi borçlarını, anapara ve faizleriyle birlikte siliyoruz" dedi.

FAİZSİZ 5 BİN LİRA VERİLDİ

Banka deprem bölgesindeki müşterilerine özel 5 bin liralık faizsiz nakit avans desteği sundu. Açıklamada, "Bölgede yaşayan tüm kredi kartı müşterilerimize ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için faizsiz ve masrafsız 5.000 TL Nakit Avans tanımladık" ifadelerine yer verildi.

6 AY ERTELEMELİ KREDİ BAŞVURUSU BAŞLADI

Halkbank açıklamasında, "Depremden zarar görmüş bireysel müşterilerimize 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar; KOBİ müşterilerimize 1 yıl ödemesiz, 36 ay vadeye kadar kredi destek paketleri oluşturduk. Bu paketleri hızla devreye alıyoruz" ifadelerine yer verildi. Açıklamada başvuruları bankaya yapıldığına yer verildi.

0.99 faizli verilen ihtiyaç kredisinde 25 bin lira çektiğinizde geri ödeme detayları şu şekilde olacak:

Faiz Oranı: %0,99
Taksit Sayısı: 36 ay
Taksit Tutarı: 864,80 TL
Geri Ödenecek Toplam Tutar: 31.132,67 TL

100 bin lira çekeceklerin yapacağı geri ödeme ise şu şekilde:

Faiz Oranı: %0,99
Taksit Sayısı: 36 ay
Taksit Tutarı: 3.459,19 TL
Geri Ödenecek Toplam Tutar: 124.530,97 TL

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç