Halil Umut Meler'e saldıran Faruk Koca, saldırdığı anı anlattı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Halil Umut Meler'e saldıran Faruk Koca, saldırdığı anı anlattı

Son dakika haberi: Faruk Koca, Halil Umut Meler'e saldırı sonrası ilk defa konuştu ve saldırı anını anlattı.

Spor 12 Ara 2023 0
Halil Umut Meler'e saldıran Faruk Koca, saldırdığı anı anlattı

Faruk Koca, Halil Umut Meler'e nsaldırdığı anı açıkladı.

Türk futbolu için kara gece dün yaşandı. Yaşanan olayda Ankaragücü Çaykur Rizesor maçının sona ermesinden sonra Ankaragücü'nün başkanı Faruk Koca koşarak sahaya girdi ve hakeme saldırdı.

Hakem Halil Umut Meler'e saldıran Koca ona yumruk attı. Yere düşen MEler'e saldırı burada da devam etti ve 2 kişinin yerdeyken Halil Umut Meler'e tekme attığı görüldü.

Yaşanan feci olay sonrası İçişleri Bakanlığı, saldırıya karışan isimleri hemen tespit edip haklarında gözaltı kararı verildi. Saldırı sonrası fenalaşan ve tansiyonu yükselen Faruk Koca hastaneye kaldırıldı. Hastanede işlemleri tamamlanan Koca gözaltına alındı.

HALİL UMUT MELER HASTANEYE KALDIRILDI

Acıbadem Ankara Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Yörübulut, Halil Umut Meler'in hastaneye getirildiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Hastanemize acil servise başvurdu, ilk muayenesi yapıldı. Röntgen ve ileri tetkikleri yapıldı. Beyinden karın bölümüne kadar tomografisi çekildi, hayati tehlikesi yok. Göz çevresinde kanama ve çatlak var. Kafa travması olması sebebiyle sabah kadar takip edeceğiz ve göndereceğiz. Hayati tehlikesi olmaması bizi sevindiriyor"

ANKARAGÜCÜ'NDEN İLK AÇIKLAMA: ÜZGÜNÜZ

Ankaragücü Spor Kulübü bir son dakika açıklamasında bulundu ve olay ile ilgili spor camiasından özür dileyerek şunları söyledi:

"MKE Ankaragücü Kulübü olarak bu akşam yaşanan hadisenin üzüntüsü içerisindeyiz. Eryaman Stadı'nda karşılaştığımız Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası yaşanan üzücü olaydan dolayı Türk futbol kamuoyundan ve tüm spor camiasından özür dileriz"

FARUK KOCA'DAN İLK AÇIKLAMA

Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca yaptığı ilk açıklamada olay ile ilgili, "Beynim attı, gözüm karardı! Ne yaptığımı hatırlamıyorum" dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç