Hakeme dayak sonrası hakemler bu hafta maçlara çıkmayacak: Peki ne olacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hakeme dayak sonrası hakemler bu hafta maçlara çıkmayacak: Peki ne olacak?

Hakem Halil Umut Meler'e yönelik düzenlenen saldırı sonrası hakemlerden flaş bir karar geldi.

Spor 11 Ara 2023 22:40 0
Hakeme dayak sonrası hakemler bu hafta maçlara çıkmayacak: Peki ne olacak?

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem dövmesi sonrası hakemlerden flaş karar.

Halil Umut Meler'e bugün saldırı düzenlendi. Akşam oynanan Ankaragücü Çaykur Rizespor karşılaşması 1-1'lik beraberlikle sona erdi. 13. dakikada Morutan'ın attığı gole 90+7'de Gaich cevap verdi ve karşılaşma bu şekilde sona erdi.

Karşılaşma içinde de tansiyon oldukça yükske olurken karşılaşma sona erir ermez sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e saldırdı ve ona yumruk attı.

Yere düşen Halil Umut Meler'e yerde iken de bazı kişilerin tekmeli saldırı düzenlediği görülürken saldırı sonrası Meler'in sol gözünün şiştiği görüldü.

MAÇLARA ÇIKMAYACAKLAR

Hakem Meler'e yönelik düzenlenen bu saldırıdan sonra son dakika açıklaması geldi ve hakemlerin bu hafta oynanacak Süper Lig karşılaşmalarında sahaya çıkmama kararı aldığı öğrenildi.

DAYAĞI ATAN FARUK KOCA FENALAŞTI

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçının hemen sonrasında hakem Halil Umut Meler'e sahanın içinde yumruk attı.

Darbeyle yere düşen Meler'in etrafını güvenlik güçleri sardı. Bu hareketten sonra bir süre yere çökerek fenalık geçiren Faruk Koca'yı yöneticiler sakinleştirmeye çalıştı.

2022 YILINDA KOCA'YA ÖDÜL BİLE VERİLMİŞ

Maç sonrası sahaya girerek hakem döven Koca'ya geçen sene Fair Play ödülü verildiği ortaya çıktı. İşte o paylaşım: "Fair Play/Adil Oyun Başkan/Yönetici Ödülü: @Ankaragucu Başkanı Faruk Koca"

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç