Hakan Ural: 'Z Kuşağı Oy Kullanmamalı Ülkenin Geçmişini Bilmiyorsun'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hakan Ural: 'Z Kuşağı Oy Kullanmamalı Ülkenin Geçmişini Bilmiyorsun'

Program yorumcusu Hakan Ural, Z Kuşağı ile ilgili yaptığı açıklama ile gündeme geldi. İşte o açıklama.

Siyaset 27 Mayıs 2022 13:12 12
Hakan Ural: 'Z Kuşağı Oy Kullanmamalı Ülkenin Geçmişini Bilmiyorsun'

Hakan Ural'dan açıklama: "Z kuşağı oy kullanmamalı. Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin geçmişini bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun ama oy atıyorsun. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu?"

Bir televizyon kanalında program sunuculuğu ve yorumculuğu yapmakta olan Hakan Ural, sosyal medya üzerinde kısa sürede yayılan açıklamalarda bulundu. 

Z kuşağı olarak tanımlanan ve son dönemlerde siyasilerin gündemindeki ilk kesim olan gençlere ilişkin açıklamalarda bulunan Ural, Z Kuşağının oy kullanmaması gerektiğini söyledi. Siyaset ile alakaları olmadığını söyleyen Ural, "Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu?" diyerek bu konudaki görüşünü dile getirdi. 

"ÜLKENİN GEÇMİŞİNİ BİLMİYORSUN, ALAKAN YOK"

Bir sokak röportajı ekranlara getirildi ve gençlere uzatılan mikrofonda "Z kuşağı eski siyasetçileri ne kadar tanıyor?" konulu röportaj yapıldı. Yapılan bu sokak röportajına değinen Ural, "Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin geçmişini bilmiyorsun. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun, idelolojik olarak olgunlaşmış düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Ben rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence." dedi.

Siz ne diyorsunuz? Sizce bu açıklamada haklılık payı var mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (12)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sizin kullandığınız oyların sonuçları ortada
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Hade hade
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Adamlar hava hoş çebleri para dolu veriyor birileri para çık konuş akparti şöyle akparti böyle sana mı sorocak kimin ne kullanacağı Türkiye soydular sovana çevirdiler hala koruma derdindesin gerçi sende haklısın benim düşünceme göre köpehe et at yarın bir daha gelir alışır bazıları iyi alışmış et yemeğe savundugun kişiler adam olsa bari Erbakan zamanında boylemiyidi çıkıyorlar yok eskiden kötüydü yok öyledi yok böyleydi milyoner adamsınız adamsanız toplasir para toplar fakire fukaraya bagislarsiniz ama nerde o zihniyet para tatlı geliyor paraya tapiyorsunuz papaz olmussunuz daha neler yazacamda neyse milyonlar okuyacak.......................................🤬😡😡😡😡
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Z kuşağı geleceği için oy kullanacak geçmiş artık bir kenarda kaldı o zamanın şartları ile bu zamanın şartları arasında dağlar kadar fark var
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Şunun tasmasını çikarmayin artik