Hadise'nin Kocası Mehmet Dinçerler: Çalışacak Personel Bulamıyoruz (İş Başvurusu)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hadise'nin Kocası Mehmet Dinçerler: Çalışacak Personel Bulamıyoruz (İş Başvurusu)

Hadise'nin sessiz sedasız evlendiği eşi Mehmet Dinçerler, personel bulmakta sorun çektiklerini söyledi.

Finans Magazin 11 Mayıs 2022 19:27 4
Hadise'nin Kocası Mehmet Dinçerler: Çalışacak Personel Bulamıyoruz (İş Başvurusu)

Hadise'nin sevgilisi diyor ki: İş beğenmeme sorunu var Türkiye'de.

Önceki gün gündemde çok konuşulan bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı, Türkiye'de işsizliğin değil de iş beğenmemenin olduğunu söyledi. Asmalı yaptığı açıklamada Türkiye'de çalışmak isteyen herkese iş olduğunu söyledi. Herkese iş olduğunu ancak iş beğenmeme , rahat iş isteme sorununun yaşandığını söyledi. 

Bu açıklama tepki ve çok sayıda yorum alırken bazı vatandaşlar ise durumun doğru olduğunu , iş beğenmeme durumunun çok olduğunu söyledi. Tepki gösterenler ise çalışma saatlerinin fazla , maaşın ise asgari ücret düzeyinde olmasının engel olduğunu söylüyor.

Bu konuda bir açıklama daha geldi. Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Hadise ile sessiz sedasız evlenen Mehmet Dinçerler, Twitter adresi üzerinden dikkat çeken bir açıklama yaptı. Dinçerler yaptığı açıklamada pandemi sonrasında personel bulmakta sıkıntı çektiklerini söyledi ve hangi arkadaşı ile konuşursa konuşsun personel bulamamaktan şikayet ettiklerini söyledi. 

"Hangi sektörden arkadaşımla konuşsam en büyük problem nitelikli iş gücü" diyen Dinçerler, "Başıma bir şey gelmez umarım ama bir haber gördüm ‘işsizlik rakamları yükseldi’, açıkcası pandemi sonrası hiçbir pozisyona aradığımız insanları bulamıyoruz, hangi sektörde arkadaşımla konuşsam en büyük problemi nitelikli iş gücü ama sokağa baktığınızda işsizlik sorunsalı." dedi.

Sizce peki iş beğenmeme mi var yoksa işsizlik mi var? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

MEHMET DİNÇERLER NE İŞ YAPIYOR?

Mehmet Dinçerler, Türkiye'de pek çok ilde ağı bulunan zincir gıda merkezi Hacı Sayid'in kurucusudur. Hacı Sayid adlı kuruluşa personel alımı aşağıdaki linkten yapılıyor:

https://www.yenibiris.com/is-ilani/genel-basvuru-subeler/519430

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bedavaya adam calistiriyorsumuz ustune ustluk 2 veya 3 kisinin yapacagi isi bir insandan beklerseniz insanlarda tabiki is secme yapacaktir
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ne iş beğenmeme var ha bahane ûretiyosun lan anca mobilya sektorunde çalısyorum en ağr işi yapıyorum aldığim ücret askari ücrer bir ev bile alamadım elektirik faturasını zor öduyorum ben ailemi gecindiremiyorum bile yetmiyor gelin araştırin yalanmı söyluyorum yoksa doğrumu söyluyorum araştırn beni ne birikmiş param var nede evlene bilecek bir param var ordan iş beğenmiyolar diye konuşmayın nekadr hakkm varsa bu devletese haram olsun çalıstıgm bu şirketede
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Herkese müdürlük lazım herkes müdür alırsa bakın bakalım iş beğenmeme oluyor mu
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bizim insanimizda rahatlık var ve iş beğenmeme gibi bir huyları var sonra diyorlar ki iş yok ekmek yok aş yok aslında herşeyden önce çalışmak isteyene iş var aş var ekmek var şükür etmek var onu demeyi bile hor görüyoruz artık şükür etmeye bile aciz olduk çalışmak isteyene iş imkanı verenler varken işin yerini veya bölümünü beğenmiyorlar illa hazır para kazanmak olacak yattığı yerde kazanç saglayacaklar