Hadise'den Boşanma Kararı Sonrası Sahnede Bomba Hareket
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hadise'den Boşanma Kararı Sonrası Sahnede Bomba Hareket

Dün Ataşehir'de konser veren Hadise'nin sahnede söylediği sözler ve yüzüğü atması olay oldu.

Yaşam 18 Eylül 2022 11:05 0
Hadise'den Boşanma Kararı Sonrası Sahnede Bomba Hareket

Hadise'den sahnede bomba hareket: 3 milyonluk yüzüğü fırlattı.

Ünlü şarkıcı Hadise , bundan 5 ay önce MEhmet Dinçerler ile dünya evine girmiş, ikilinin görüntüleri, aşkları magazin dünyasının en çok konuşulan konuları arasına girmişti. Bu görüntüler. bu aşk kısa sürdü ve geçen gün çift, flaş bir karar alarak boşanacaklarını duyurdu. 

Nisan ayında evlenen ve geçen gün yaptığı açıklamada, Mayıs ayındna beri sanat hayatı ile ilgili sürekli kısıtlayıcı tutum gördüğünü söyleyen Hadise, geçen gün sahnede ağladığı görüntülerle gündem olmuş ve boşanma iddiaları güçlenmişti. Bunun ardından bir açıklama yapan ünlü şarkıcı, boşanma kararı aldıklarını söylemişti. Hadise açıklamasında, "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim. Hadise" dedi.

DİNÇERLER'DEN AÇIKLAMA

Bu açıklama sonrası Mehmet Dinçerler'in takıları ve 3 milyonluk yüzüğü istediği belirtilmişti. Bunun üzerine açıklama yapan Mehmet Dinçerler, "Çok özel ve hassas olan bu konuda sessiz kalmak en doğrusudur diye düşünmüştüm. Gelinen durumda ise yapılan yakıştırmaları görünce susmanın şahsıma, aileme ve özellikle çok emek verdiğim son 1 seneme haksızlık olacağını düşünüyorum. Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımızı ilişkimiz son bulmuş olsa da, ilişki süresince Hadise’nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum.

Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum. Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek istediğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır. Kendi dünyama dönmek adına herkesten bana ve aileme saygı rica ediyorum"  dedi.

SAHNEDE 3 MİLYONLUK YÜZÜĞÜ FIRLATTI

Dün akşam sahne alan ve siyah mini bir elbise tercih eden Hadise, hayranlarına keyif dolu saatler yaşatırken, Prenses adlı şarkısını söyleyen Hadise, burada “İstersen bana, 'ukala, mukala' de el üstünde, tutulmazsam hep el kalırım, prensesler gibiydim ben babaevinde, özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım” sözlerini baskın bir şekilde dillendirmesi ve bunun ardındna yüzüğü atması gündem oldu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç