Hadise, sevgilisi olacak erkekte istediği özelliği açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hadise, sevgilisi olacak erkekte istediği özelliği açıkladı

Ünlü şarkıcı Hadise yaptığı son dakika açıklamasında aradığı sevgilide maddi güce önem verdiğini söyledi.

Finans Magazin 4 Haz 2024 1
Hadise, sevgilisi olacak erkekte istediği özelliği açıkladı

Hadise: Erkekte para önemli.

Sevilen şarkıcı Hadise her gün yaptıkları, söyledikleri ve giydikleri ile gündemden düşmüyor. Sahnede sergilediği performans, giydiği dekolte kıyafetlerle sosyal medya üzerinde ve magazin dünyasında sürekli olarak konuşulan Hadise'den yine olay bir açıklama geldi.

Kaan Ölker'in Popcast adlı programına konuk olan ünlü şarkıcı Hadise, burada dikkat çeken ifadeler kullandı.

Özel hayatı ile de sürekli gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, evliliğe sıcak baktığını, ancak hayatına girecek erkeğin maddi gücünün olması gerektiğini söyledi.

Uzun süredir yalnız olduğunu söyleyerek açıklamasına başlayan Hadise, şimdi hayatında kimsenin olmadığını söyleyerek, "Hayatımda uzun zamandır ilk kez kendimi çok iyi hissediyorum. Hayatımda da uzun zamandır yalnızım. Yani aşk çok sevdiğim bir şey ama şu an hayatımda kimse yok" ifadelerini kullandı.

YİNE BOŞANIRIM

Kendisine aşk kadını Hadise dendiğini söyleyen ünlü şarkıcı, göz önünde bir insan olduğunu söyledi ve tekrar evlenir misiniz sorusuna "Bana 'aşk kadını Hadise' diyorlar. Ben göz önünde bir insanım. İnanırım! 'Tekrar evlenir miyim?' evet!, 'tekrar boşanabilir misin?' ona da 'evet' cevabını verebilirim!" şeklinde cevap verdi.

EKONOMİK DURUM ÖNEMLİ Mİ?

Son dönemlerde kadın erkek ilişkilerinde ekonomik durumların tartışmalara neden olduğu konusu da Hadise'ye soruldu.

BİR DEFA ÖDERİM

İlişkide hesap ödeme konusuna da değinen ünlü isim Hadise, “İlişkilerimde ödediğim tatiller olmuştur. Ama bir kez öderim. Erkek dürüst olacak, benim durumum yok şu an yarı yarıya yapalım dese ne güzel!" ifadelerini kullandı.

"TAŞIYABİLEN GELSİN"

Erkeğin maddi gücünün önemli olduğunu, maddi gücü olmayana soracağını açıklayan Hadise, "Ama erkeğin maddi gücü önemli. Maddi gücü yoksa 'neyine güvenip, bana yaklaşıyorsun' diye sorarım ben. ‘Kendine güvenen şöyle gelsin’ diye bir paylaşım da yapmıştım. Bu kadını her şeyiyle taşıyabileceksen gel" dedi.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 53 Gün Önce
ucuz değilim diyor