Hacettepe Üniversitesi 621 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hacettepe Üniversitesi 621 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih açıklandı

Hacettepe Üniversitesi sözleşmeli 621 personel alımı başvuru sonuç açıklama tarihi belli oldu. İşte sonuçlar hakkında açıklama.

Hacettepe Üniversitesi 621 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih açıklandı

Son dakika haberi: Hacettepe Üniversitesi personel alımı başvurusu bitiyor: Peki sonuçları ne zaman?

Hacettepe Üniversitesi tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında sözleşmeli 621 personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puanı ile yapılacak personel alımında başvurular 19 Nisan 2023 tarihinde sona erecek. Başvurularda sona gelinmesi ile birlikte adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? Hacettepe Üniversitesi sözleşmeli kamu personeli alımı başvuru sonuçlarına nasıl ulaşabilirim?

Üniversiteden konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında sonuçların açıklanması ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"*Başvuru tarihinden sonra yapılan müracaatlar ile istenilen belgeleri eksik getiren ve nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatları işleme alınmayacaktır.

*Yerleştirme işlemi, genel şartlar ile pozisyonla ilgili aranan özel şartları taşıyan adaylar arasından 2022 KPSS (B) grubu ilgili puan türü sıralaması esas alınmak suretiyle yapılacaktır.

*Başvurular incelendikten sonra, başarılı adayların isim listesi, 03.05.2023 tarihi mesai bitimine kadar http://pdb.hacettepe.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Ayrıca adaylar başvurularına ilişkin bilgilere Kariyer Kapısı’ndan da ulaşabileceklerdir. Kontenjan sayısının 3 katı kadar yedek belirlenecektir. İlanda, atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek diğer belgeler ve belge teslim şekli ile süresi hakkında bilgiler yer alacaktır. Süresi içinde istenilen belgeleri teslim etmeyen adaylar (atanmak üzere başvuru yapmadığı takdirde) hakkını kaybetmiş sayılacak ve ilan edilen yedek adaylar sırasıyla çağrılacaktır.

*Asil adaylar, arşiv araştırmasının olumlu gelmesi neticesinde göreve başlayacaktır.

*Göreve başlamaya hak kazananlardan geçerli bir mazereti olmaksızın süresi içerisinde görevine başlamayanların veya sözleşme imzalamaktan vazgeçenlerin yerine yedek adaylar arasından başarı listesindeki sıralamaya göre yerleştirme yapılacaktır.

*İlan edilen pozisyonlara atanmaya hak kazanan adaylardan gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunduğu tespit edilenler ile istenilen şartlardan herhangi birini taşımadığı sonradan anlaşılanların sözleşmeleri yapılmış ise derhal fesih edilecek, haklarında yasal işlem yapılacak ve kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

*KPSS’de yüksek puan almak, ilanda yer alan sözleşmeli pozisyona yerleştirmede tek başına hak kazandırmaz. Pozisyon için belirtilen genel şartlara sahip olmayan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır. Yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklar yüzünden değerlendirmeye alınmayan adaylar, bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecektir.

*Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde feshedilecektir.

*İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri geçerlidir"

Sonuçların 3 Mayıs tarihinde açıklanacağı bildirildi.

BAŞVURU SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Başvurular incelendikten sonra, başarılı adayların isim listesi, 03.05.2023 tarihi mesai bitimine kadar http://pdb.hacettepe.edu.tr adresinden ilan edilecektir. ?????