Güvenlik Korucu Maaşlarına Yüksek Zam İçin Harekete Geçildi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Güvenlik Korucu Maaşlarına Yüksek Zam İçin Harekete Geçildi

Korucu maaşlarına zam için son dakika açıklaması geldi. MHP, zam için harekete geçtiğini duyurdu.

Çalışma Hayatı 13 Eylül 2022 19:48 0
Güvenlik Korucu Maaşlarına Yüksek Zam İçin Harekete Geçildi

Korucu maaşlarına zam için sevindiren son dakika açıklaması.

Güvenlik Korucusu maaşlarına zam ile ilgili son dakika açıklaması geldi. MHP Milletvekili Arzu Erdem , TBMM'de bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda Arzu Erdem , Milliyetçi Hareket Partisi'nin korucu maaşları için birçok soru önergesi verdiğini söyledi ve bu konuda Genel Başkan Bahçeli'nin talimatı ile sıkı bir çalışma içinde olduklarını söyledi. Erdem açıklamasında, "Bu konuyla ilgili liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in talimatıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Çalışmalar sonucu 860 lira seviyesinde olan korucu maaşlarına zam geldiğini ve korucu maaşlarının 5 bin 500 liraya çıkarılarak asgari ücrete eşitlendiğini söyleyen Erdem, maaşların en düşük memur maaşına çıkarılması için çalışmalar yapıldığını söyledi. 

2015 yılında korucuların silah ruhsat harcı ödediğini, ancak şimdi ödeme yapmadıklarını , devletin ödediğini söyleyen Erdem, malulen emeklilik hakkı geldiğini, tek tip kimlik kartı verildiğini ve kıyafet düzenlemesi yapıldığını söyledi. Erdem açıklamasının devamında  "Güvenlik korucularımız için yapılan çalışmalara ne kadar emek verildiğini, ne kadar fazla çalışmanın sonucu olduğunu ve çözümün Cumhur İttifakı'nda olduğunu korucu kardeşlerimiz görmüştür. Mücadelemiz sürecek." dedi.

Sizce korucu maaşları ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Önümüzdeki günlerde korucu maaşları meclis gündemine taşınacak. 1 Ekim 'de meclis açıldıktan sonra gelişmeleri anbean takipçilerimizle paylaşacağız. Gelişmelerden haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç