Güvenlik Görevlisi, Temizlik, Tıbbi Sekreter, Sağlıkçı: 81 İlde Hastanelere 115 Bin Personel ve İşçi Alımı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Güvenlik Görevlisi, Temizlik, Tıbbi Sekreter, Sağlıkçı: 81 İlde Hastanelere 115 Bin Personel ve İşçi Alımı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı son dakika açıklamasında hastanelere 85 bini yeni olmak üzere toplamda 115 bin personel ve işçi alımı yapılacağını söyledi.

Kamu 24 Kasım 2022 17:25 11
Güvenlik Görevlisi, Temizlik, Tıbbi Sekreter, Sağlıkçı: 81 İlde Hastanelere 115 Bin Personel ve İşçi Alımı

Sağlık Bakanlığı 115 bin personel alımı yapacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı son dakika açıklamasında 85 bin personel alımına değindi ve 85 bini yeni olmak üzere toplamda 115 bin personel alımı yapılacağını söyledi.

Acil sağlık hizmetleri ve personelleri hakkında açıklama yapan Bakan Fahrettin Koca, "Acil Sağlık Hizmetleri organizasyonumuz 6 bine yakın ambulansımızla ülkemizin tamamını çerçevelemektedir. Kara, hava ve deniz ambulanslarımızla hizmet veriyoruz. Bugüne kadar 57 bin hasta hava ambulansıyla, 31 bin hasta deniz ambulansıyla taşınmıştır. Bu yılın ilk 10 ayında kara ambulanslarımızla taşınan hasta sayısı 6 milyona yaklaşmıştır" ifadelerini kullandı ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Bu yıl içinde Bolu, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, Zonguldak, Burdur, Bilecik ve Ağrı illerinde meydana gelen sel felaketlerinde, Bartın ili Amasra ilçesinde meydana gelen maden kazasında UMKE erkenden olay mahallindeydi. Askeri harekat bölgelerinde, sıcak savaş nedeniyle Romanya-Ukrayna sınır kapısında, sel felaketine maruz kalan Pakistan'da seyyar hastaneleri ve mobil sağlık üniteleriyle uluslararası itibara sahip UMKE ekiplerimiz görev yapıyor

115 BİN PERSONEL ALIMI YAPILMIŞ OLACAK

TBMM plan ve Bütçe Komisyonu'nda açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 777 bini Sağlık Bakanlığı bünyesinde toplam 1 milyon 359 bin personele ulaştıklarını söyledi ve "Artan talepler karşısında 7 gün 24 saat kesintisiz verilen hizmetlerin çalışanlarımız üzerindeki yükünü takdir edersiniz. Sağlıkta Beyaz Reform çerçevesinde almayı planladığımız 85 bin yeni çalışma arkadaşımızla, 115 bin ilave personel istihdamı sağlamış olacağız" ifadelerini kullandı.

NASIL OLACAK?

Bu açıklamasında Bakan Koca, şimdiye kadar 30 bin personel alımı yapıldığını , yapılacak 85 bin personel ile birlikte hastanelere toplamda 115 bin personel alımı yapılmış olacağını söyledi. Kadın erkek ilanı bekleyen adaylar bu sayfada >>> bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

İLANLAR NE ZAMAN?

Bakan Koca , ilanın ÖSYM ve İŞKUR'a gönderildiğini, kısa sürede alım ilanının geleceğini söyledi. İlan gelince kaçırmamak, bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

FİNANS7.COM | ANKARA

 

Yorumlar (11)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
45 yaş olsun Bizler başvuru yapamıyoruz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Engelli alımı da olsun
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ankara özel güvenlik görevlisi 🤲
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İşallh torpille olmaz bu alımlar
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
sozlesmelimi kadrolumu