Güvenlik görevlilerine iyi haber: Ek ödemeye zam geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Güvenlik görevlilerine iyi haber: Ek ödemeye zam geldi

Güvenlik görevlileri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada ek ödemeye zam geldiğine yer verildi.

Çalışma Hayatı 23 Ağu 2023 17:34 1
Güvenlik görevlilerine iyi haber: Ek ödemeye zam geldi

Güvenlik görevlileri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Toplu sözleşmede güvenlik görevlilerine düzenleme geldi.

Güvenlik görevlilerini ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada toplu sözleşmede üzerinde karar kılınan maddelere yer verildi. 11 hizmet kolu ile 40'tan fazla madde üzerinde anlaşma sağlandığı bildirilirken bu anlaşmalardan biri de güvenlik görevlileri ile ilgili oldu.

Yayınlanan listeye baktığımızda güvenlik görevlisi kadrolarındaki personellerin ek ödeme oranlarına 10 puanlık bir ilave getirildiği bildirilirken güvenlik görevlilerinden silahlı olarak görev yapanların ayrıca 5 puan daha ek ödeme alacağı bildirildi.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada düzenleme detaylarına şu şekilde yer verildi:

"Koruma ve güvenlik görevlilerinin ek ödeme oranı

(1)  Koruma ve güvenlik görevlisi kadro ve pozisyonlarında bulunan personelin, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye ekli (I) sayılı Cetvele göre yararlanmakta oldukları ek ödeme oranına 10 puan ilave edilir. Bunlardan silahlı olarak görev yapanların ek ödeme oranlarına ayrıca 5 puan ilave edilir"

Düzenleme ile kamuda görev yapmakta olan koruma ve güvenlik görevlisi kadrosunda olanlara 10 puanlık ek ödeme yapılacak. Silahlı koruma ve güvenlik görevlisi kadrosunda olanlara ise 15 puan verilecek.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMLARI

Kamuya güvenlik görevlisi alımları kısa sürede başlayacak. Ekim ayı ile birlikte ilanlar geldiğinde bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7.com mobil uygulamamızı ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Koruma Güvenlik memuru olarak 10 puanlık ek ödemeyi değerli buluyorum.sosyal haklarmzdada düzenlemer yapılması dileğiyle