Günseli Kato'dan Tepki Çeken Sözler: Kadının Kadın Olması İçin Doğurması Gerekiyor (Günseli Kato Kimdir?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Günseli Kato'dan Tepki Çeken Sözler: Kadının Kadın Olması İçin Doğurması Gerekiyor (Günseli Kato Kimdir?)

Günseli Kato yaptığı son dakika açıklamasında kadınlar hakkında tepki çeken sözler söyledi.

Siyaset 19 Kasım 2022 14:26 0
Günseli Kato'dan Tepki Çeken Sözler: Kadının Kadın Olması İçin Doğurması Gerekiyor (Günseli Kato Kimdir?)

Günseli Kato'dan tepki çeken açıklama.

Annelik üzerine yapılan bir sohbet sırasında açıklama yapan Kato, "Çocuk doğurmak kadar güzel bir şey yok bir kadın için. Bir kadının çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır, ben onu bilir onu söylerim, kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir" ifadelerini kullandı.

Kadının doğurduğu zaman mertebe kat ettiğini söyleyerek sözlerini sürdüren Kato, "Ekonomik durum, sağlık durumu ayrı mesele ama doğurduğunuz zaman mertebe katediyorsunuz unutmayın, insan olarak bir canlıya can vermek ve onu büyütmek... Erkekler için bunu söyleyemeyeceğim maalesef, kadınlar için çok önemli" dedi.

Kendi doğumu hakkında açıklama yapan Kato, "İyi ki doğurdum ama gittim Japonya'da doğurdum, ben çok kalabalık bir aile, çok çocuğum olsun isteyen bir aile tahayyül ederdim, ama Japon'dan birçok çocuk olmaz... Bir tane yeter çok şükür Rabbim bana böyle güzel bir melez çocuk verdi" ifadelerini kullandı.

Japonya'da geçen zamanı ve buradaki yaşamı ile ilgili de açıklama yapan Kato, "Japonya’da kadınlar sessiz ve sözsüzdür. Ben orada sabrımı ve kültürümü öğrendim." dedi.

Sosyal medyadan gelen bazı tepkiler şu şekilde:

"Yahu yapmayın kadının kadına ettiğini hiçbir canlı etmiyor kadın doğurmuyorsa "eksiktir" nasıl ağır bir kelime kadının "kadın" olması için çocuk doğurması gerekir nasıl aşağılayıcı bir cümle canı veren Allah'tır abla seni mertebeye ulaştıracak olan doğuracağın çocuk değil"

"Kadinlik insanin ruhundadir.Cocuk doğurmuş olmasiyla olculmez. Tercih ve sağlık meselesidir.Sagligi el vermeyen kadın eksik kadinmidir?Yada cocuk istemeyen?"

"O ne demek öyle.! Çocuk doğurmuyorsa eksiktir diye.! Belki tercihim bu yönde belki rahatsızlığım var..! Ayrıca doğurup nasıl baktığı ortada bir çok örnek var,biz artık teste tabi tutulsunlar öyle ebeveyn olsunlar derken bu ne garip açıklamadır yahu.!"

"Çocuk sahibi olmak isteyip olamayan binlerce kadın var. Bu sözler onlara saygısızlık, hadsizlik! Çocuk doğurup kendi çocuğuna bile sevgi dıymayan, bakmayan anneliği bir etiket, bir marka, çocuğu bir aksesuar olarak gören binlerce kadın var."

"Annelik güzeldir. Ama her anne güzel değildir. O yüzden herkes doğurmamalı"

GÜNSELİ KATO NE İŞ YAPIYOR?

Günseli Kato Ressamdır.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç