Güney Kore Seul'deki İzdihamın Görüntüleri Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Güney Kore Seul'deki İzdihamın Görüntüleri Geldi

Güney Kore'nin Seul kentinde meydana gelen izdihamdan son dakika haberleri geldi. İşte bölgeden gelen son haberler ve görüntüler.

Dünya 30 Ekim 2022 11:19 0
Güney Kore Seul'deki İzdihamın Görüntüleri Geldi

Son dakika haberi: 151 kişinin öldüğü izdihamın görüntüleri ortaya çıktı.

Güney Kore'de önceki gün korkunç bir olay meydana geldi. Gelen bilgilere göre Seul'de Cadılar Bayramı'nda meydana gelen izdihamda 151 kişi ölürken 19'u ağır olmak üzere toplamda 82 kişi yaşamını yitirdi. 

ÖLENLERİN ÇOĞU 20'Lİ YAŞLARDA

Konu ile ilgili son dakika açıklamalarına bakıldığında hayatını kaybedenlerin çoğunun 20'li yaşlarda olduğu öğrenildi. 97 kadın ve 54 erkek , hemen hemen hepsi genç toplamda 151 kişi feci olayda yaşamını yitirdi.

355 KAYIP İHBARI VAR

Seul'de şehir yönetimi yaptığı açıklamada olay ile bağlantılı olarak 355 kişi için kayıp ihbarı geldiğini bildirdi.Ulusal İtfaiye Teşkilatı yetkililerinden Choi Cheon-sik, yaşanan izdihamın dar sokaklarda eğlence mekanları önünde olduğunu söyledi. Arka tarafta bulunan kalabalığın sürekli olarak önlere yüklenmesi ile birlikte izdiham oluştuğu ve önde kalanların ezilerek hayatlarını kaybettiğini söyledi.

TÜRK YOK

Polis konu ile ilgili bir açıklama yaptı ve "Araba çarptı" dedi ve İrem Ç, "Öğrendik ki bir şeker dağıtılmış ve içine uyuşturucu konmuş. Bu uyuşturucuyu içenler düşmeye başlamış. Zaten birkaç kişi nefes alamayıp yola düştüğü için ezilmiş." ifadelerini kullandı.

Resmi rakamlara göre hayatını kaybedenlerden Türk olmadığı öğrenildi. Türk Büyükelçiliği sosyal medya hesapları üzerinden konu ile ilgili bir açıklama yaptı ve olayın yakındna izlendiğine yer verildi. 

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç