Gündüz Başlayan Düşüş Sürüyor: Gram ve Ons Altın Fiyatları Düştü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gündüz Başlayan Düşüş Sürüyor: Gram ve Ons Altın Fiyatları Düştü

Son dakika haberi: Gram ile ons altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre gram altın 18 liralık değer kaybına uğradı.

Altın 28 Mart 2022 22:19 0
Gündüz Başlayan Düşüş Sürüyor: Gram ve Ons Altın Fiyatları Düştü

Gram altında düşüş hızlandı. Piyasalardan gelen son dakika bilgilerine göre gram altın bugün 934 TL seviyesinden düştü ve 18 lira değer kaybetti.


Rusya ile Ukrayna'nın yarın Türkiye'de bir araya gelecek olması altın piyasasına etki etmeye başladı. Yeni haftanın ilk işlem gününe 934 lira seviyesinden başlayan gram altın , daha sonra düşüşe geçti ve kısa süre içinde 18 liralık değer kaybetti.


Gece yarısı 1957 dolar seviyesinden işlem gören altının ons fiyatı, Asya piyasalarının işleme başlamasının ardından kısa sürede geriledi ve altının ons fiyatı 1925 dolar seviyesine kadar geriledi ve saatler içinde 32 dolarlık değer kaybı yaşadı. Gram altın 916 lira seviyesinden işlem görürken çeyrek altın 1505 lira, Cumhuriyet altını da 6 bin 329 lira seviyesinden işlem görüyor.


Biz Finansal Danışmanlık Kurucu Ortağı Murat Özsoy yaptığı son dakika açıklamasında düşüş eğiliminin sürmesini beklemediğini söyledi ve yükselişin yaşanacağı tahmininde bulunarak, "ABD 10 yıllıklarında 10 baz puan seviyesinde bir gerileme ile yeniden yüzde 2.40-2.44 bandına çekilmesini öngörüyorum ve bunun devamında ons altın yeniden 1937 dolar üzerindeki seviyelere doğru tırmanacaktır." dedi.


Goldman Sachs ise altında kısa vadede yükseliş beklendiği tahminini yayımladı. İlgili haber için TIKLAYIN


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç