Gündemde Asgari Ücret: TÜSİAD ile DİSK Görüştü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gündemde Asgari Ücret: TÜSİAD ile DİSK Görüştü

Son dakika haberi: TÜSİAD ile DİSK arasında kritik bir görüşme gerçekleşti. Asgari ücretin görüşüldüğü bugünlerde yapılan görüşmenin detayları yazımızda.

İş Dünyası 19 Ekim 2022 20:12 0
Gündemde Asgari Ücret: TÜSİAD ile DİSK Görüştü

Patronlar ile işçiler arasında kritik görüşme.

Patronlar Kulübü olarak bilinen TÜSİAD ile işçi kesiminin en önemli temsilcilerinden olan DİSK arasında kritik bir görüşme yapıldı. Yapılan kritik görüşme sonrası açıklama geldi. Gelen açıklamada ziyaretin detaylarına yer verilirken toplantının asgari ücret konusunun sıklıkla konuşulduğu şu günlerde olması dikkatleri çekti.

DİSK Başkanı Arzu Çerkezooğlu ile TÜSİAD Başkanı Orhan Turan arasında gerçekleşen görüşmeden sonra Çerkezoğlu'n un imzası ile yayınlanan söz konusu açıklamada, "TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve beraberindeki heyet DİSK Genel Merkezi’ni ziyaret ederek DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve DİSK Yönetim Kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu" ifadelerini kullandı.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

"DİSK’i ziyaret eden TÜSİAD heyeti “Yeni Bir Anlayışla Geleceği İnşaa” raporlarıyla ilgili bilgi verirken, kendilerine DİSK-AR'ın hazırladığı “Demokratik bir Türkiye için örgütlenme özgürlüğü ve sendikalaşma hakkı önündeki engeller kaldırılmalıdır” başlıklı rapor sunuldu."

Finans7.com  |Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç