Günde 1000 dolar maaşla TikTok'ta video izleyecek eleman alınıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Günde 1000 dolar maaşla TikTok'ta video izleyecek eleman alınıyor

TikTok üzerinde video izleyerek para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte TikTok'tan para kazanma yolu.

Finans Magazin 23 Mayıs 2023 12:09 5
Günde 1000 dolar maaşla TikTok'ta video izleyecek eleman alınıyor

TikTok'ta video izleyerek para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz?

Türkiye'de en çok kullanılan, en çok zaman geçirilen uygulamaların başında TikTok geliyor. Sosyal paylaşım sitesi üzerinde yayınlanan video ve fotoğraflar birçok kullanıcının gününün büyük bir zamanını alıyor.

Bu oran her geçen gün daha da artarken içerik üreticileri, TikTok'tan cidi para da kazanabiliyor. Canlı yayınlar düzenleyen TikTok içerik üreticileri, canlı yayınları izleyenlerden gelen hediyelerle ciddi oranda paralar kazanabiliyor.

TikTok'ta artık video izleyerek de para kazanabileceksiniz. Bir influencer pazarlama şirketi olarak karşımıza çıkan Ubiquitous, ortaya çıkan yeni trendleri daha kolay şekilde keşfedebilmek için günde 10 saat TikTok videosu izleyenlere saat başına 100 dolarlık ödeme yapacağını duyurdu.

Yarışma düzenleyen söz konusu şirket, yarışmada seçilecek kişilere günce 10 saat TikTok üzerinde dolaşmaları şartı ile saat başına 100 dolar, günde toplamda 1000 dolar ödeme yapacak.

ŞARTLAR BELLİ OLDU

Konu ile ilgili yapılan açıklamada yarışmaya katılacakların şirketin Youtube kanalına abone olması gerektiğini, sizi tanıtan 50 100 kelime arasında bir tanıtım yazısı ile yarışmaya başvuru yapılabilecek.

Bu durumu Twitter üzerinden paylaşmak bir zorunlu şart değil ancak bu artı puan kazandırıyor. Şirket yaptığı açıklamada TikTok hesabı olan ve platforma aşina olan, trendleri takipğ edebilen ve eski trend benzeriklerini tespit edebilen birini aradığını bildirdi.

Başvurular 31 Mayıs 2023 tarihine kadar alınabilecek.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Nasıl başwuru yapabilirim
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Tam benim işim valla 12 saat değil 24 saat çalışırım
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Kayıt nasıl yapılır
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Kşke adınıda yazsaydınız şirketin
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Başvuru linki nerde