Gümüş Fiyatında Sert Düşüş İşte Grafik Tahminleri Yorumları (Neden Düşüyor)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gümüş Fiyatında Sert Düşüş İşte Grafik Tahminleri Yorumları (Neden Düşüyor)

Son dakika haberi: Gümüş fiyatlarında son günlerde başlayan düşüş bugün hızlandı. İşte gümüş fiyatında son durum ve grafiği tahminleri.

Emtia 28 Haz 2022 21:26 0
Gümüş Fiyatında Sert Düşüş İşte Grafik Tahminleri Yorumları (Neden Düşüyor)

Gümüş fiyatlarında sert düşüş görüldü. 

Emtia piyasalarında son günlerde ciddi hareketler meydana gelmeye devam ediyor. Fiyatlarda yaşanan değişimlerden sonra gümüş yatırımcıları, fiyatların ne seviyeye kadar geleceğini, düşüşün neden olduğunu araştırmaya başladı.

GÜMÜŞ FİYATINDA SON DURUM

Son dönemlerde düşüş eğiliminde olan gümüş fiyatlarında bugün de düşüş görüldü. Yüzde 3 seviyesinde görülen düşüşle birlikte gümüş fiyatı 11 lira 1591 TL seviyesine kadar geriledi. Sabah saatleirnde en yüksek 11 lira 41 kuruş seviyesine kadar çıkan gümüş fiyatı, şu anda 11.1550 TL seviyesinden piyasalarda işlem görüyor.

İşte gümüş fiyatında son saatlerde yaşanan düşüşün grafiği:

Gümüş yorumları: Tacirler tarafından yapılan açıklamada gümüş fiyatları şu şekilde yorumlandı: Gümüş fiyatları bu sabah saatlerinde 21,18$ seviyesinden işlem görüyor. Gümüşte kısa vadeli görünüm açısından düşüş kanalı içerisindeki hareketi izlemeye devam ediyoruz (aşağıdaki grafikte mavi kanal). Kanalın üst çizgisinin bugün itibariyle 21,50$ seviyesine denk geliyor. Gümüşün kısa vadede bu seviye altında kalması ve kanal içerisindeki hareketini koruması durumunda önümüzdeki dönemde 20$ – 21,50$ bandında bir hareket görmeyi bekleyebiliriz. Ancak 21,50$ seviyesinin yukarı yönlü kırılması durumunda kısa vadeli kanal da kırılmış olacağından yükselişin 22$ seviyesine doğru hız kazanması beklenebilir. Dolayısı ile kısa vadeli hareketlilik açısından kanal içerisindeki seyri yakından izlemeyi sürdürüyoruz." Kaynak: Tacirler haftalık bülten

Gümüş yorumları: A1 Capital:  Dün dar bantta dalgalı bir seyir izleyen Gümüş Cuma kapanış seviyesi olan 21.15$’dan günü tamamladı. 21.40$ seviyesi kısa vadeli hareketler açısından ilk önemli direnç olarak takip edilebilir. Tepki hareketlerinin ivme kazanabilmesi için bu direncin üzerinde kapanış gerçekleşmeli. Sonraki dirençler olarak ise 22.40$ ile 23.50$ seviyelerini verebiliriz. Kaynak: A1Capital bülteni

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç