Gümrükten Araç Satışı Başladı! Audi, Mercedes, BMW 240.000TL'den Satılıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gümrükten Araç Satışı Başladı! Audi, Mercedes, BMW 240.000TL'den Satılıyor!

Ticaret Bakanlığı, gümrükten araç satışına başladı! Audi, Mercedes, BMW 240.000TL'den satışa koyuldu! İşte nasıl alabileceğinizin detayları...

Taşıt 5 Ağu 2023 22:21 0
Gümrükten Araç Satışı Başladı! Audi, Mercedes, BMW 240.000TL'den Satılıyor!

Ticaret Bakanlığı'nın satışa sunduğu otomobiller son dönemde piyasaya göre uygun fiyatlarıyla dikkat çekmeye başladı.

Son dönemde ikinci el otomobil piyasasındaki yoğun talep nedeniyle fiyatların yükseldiği gözlemleniyor. Bayilerde sıfır araçların bulunmaması ve kur artışı da ikinci el otomobil fiyatlarının sıfır araçlardan daha yüksek olmasına neden oluyor.

Hızlı bir şekilde araç sahibi olmak isteyenler, uzun bekleme sürelerini göze alamayanlar, ikinci el otomobil ilanlarına yönelmiş durumda. Ancak bu ilanlardaki yüksek fiyatlar, vatandaşların düşük model otomobil ihtiyaçlarını dahi karşılamasını zorlaştırıyor. Ticaret Bakanlığı tarafından sunulan yeni fırsatlar sayesinde lüks araç olarak bilinen BMW, Audi ve Mercedes markaları uygun fiyatlardan alınabilmesine imkan sağlıyor.

240 Bin TL'den Başlıyor

Ticaret Bakanlığı'nın e-ihale sistemi aracılığıyla, piyasa fiyatlarının neredeyse yarısına kadar otomobil sahibi olmak mümkün. Bu sistem sayesinde yapılan satışların internet üzerinden gerçekleşmesi, fiyatların şeffaf ve adil bir şekilde sunulmasını sağlıyor. BMW, Mercedes ve Audi gibi iyi markaların araçları da 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla dikkat çekiyor.

Birçok lüks otomobilin de bulunduğu e-ihale sistemi vatandaşlara yüksek kazanç sağlayabiliyor. Kişilerin kolay ödemelerle alabileceği bu iyi modeller vatandaşların ihtiyaçlarını tümüyle karşılayabiliyor. Kişiler sistem üzerinden bu modellerin tümüne ve detaylarına ulaşabilmektedir.

Sistemde her otomobil için belirlenen teminat tutarı ödenerek ihaleye katılım sağlanabiliyor. Sisteme kimlik bilgileriyle üye olmak mümkün ve online olarak birçok avantaj sunuyor. Teminatın ödenmesiyle birlikte, kişiler araca teklif verebiliyor ve en yüksek teklifi veren aracı satın alma hakkını elde ediyor.

Ödemeler Nasıl Yapılıyor?

Otomobili almaya hak kazananlar, yine sistem üzerinden ödemelerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirler. Belirtilen son ödeme tarihine kadar ödeme yapılmadığı takdirde, araç satın alınamaz. Ödeme yapıldıktan sonra, belirtilen yer üzerinden araç teslimi gerçekleştirilir. Araç teslimi için belirlenen süre sınırı da bulunmaktadır.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç