Gümrük Muhafaza memurlarının özlük haklarına düzenleme geliyor: Maaşı ve görevlerine iyileştirme
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gümrük Muhafaza memurlarının özlük haklarına düzenleme geliyor: Maaşı ve görevlerine iyileştirme

Gümrük Muhafaza memurlarını ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Bakan Bolat, özlük haklarına düzenleme geleceğini söyledi.

Gümrük Muhafaza memurlarının özlük haklarına düzenleme geliyor: Maaşı ve görevlerine iyileştirme

Gümrük Muhafaza memurlarının özlük haklarına düzenleme geliyor. Gümrük Muhafaza Memurunun çalışma şartları iyileştirilecek.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Bolat yaptığı açıklamada gümrük muhafaza memurlarının özlük haklarına ilişkin gelen soruya cevap verdi.

Bakan Bolat Tvnet canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken bakanlığın piyasaya müdahil olduğunu, enflasyonu artıran fahiş artışlarla mücadele ettiklerini söyledi.

Piyasa ile bağdaşmayan fiyat artışlarına yönelik denetimlerin her geçen gün daha sıkı şekilde yapıldığını söyleyen Bakan, yılbaşından bu yana 600 milyondan fazla para cezası kesildiğini, kesilen cezaların ise günü gününe ödendiğini söyledi.

ESNAFA ERKEN EMEKLİLİK GELİYOR

Ticaret Bakanı Bolat, esnaflara erken emekliliğin yolda olduğunu söyledi. AK Parti'nin verdiği her sözü tutan hükümet olduğunu söyleyen Bakan, esnaflara 7200 prim günü ile erken emekliliğin mutlaka geleceğini söyledi.

GÜMRÜK MUHAFAZA MEMURLARINA MÜJDE

Ticaret Bakanlığı bünyesinde çalışan gümrük muhafaza memurlarının sorusuna da Bakan cevap verdi. Bakan Bolat'ın programa katılacağını bilen personeller, özlük haklarının iyileştirilmesi taleplerini iletti.

Bakan Bolat ise programdan sonra Personel Genel Müdürü ile bir görüşme yapacağını, bu konuda bir çalışma yapılması talimatı vereceğini söyledi. Verilecek talimat sonrası gümrük muhafaza memurlarının özlük haklarının iyileştirileceğini söyledi.

Sizce hangi haklar iyileştirilmeli? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Önümüzdeki günlerde konu ile ilgili açıklama gelmesi ve hangi değişikliklerin yapılacağının duyurulması bekleniyor. Detaylar geldikçe aktaracağız. Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç