Güldür Güldür Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor? Yeni Bölüm Ne Zaman Başlayacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Güldür Güldür Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor? Yeni Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Ekranların sevilen programı Güldür Güldür'ün yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.

KPSS 8 Ekim 2022 20:52 1
Güldür Güldür Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor? Yeni Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Güldür Güldür yeni sezon ne zaman başlıyor.

Ekranların sevilen programı Güldür Güldür'de yaz sezonu henüz sona ermedi. Geçen Temmuz ayında tatile giren Güldür Güldür'de yeni sezon çalışmaları başladı. Bu akşam Show Tv ekranlarını açan vatandaşlar, Güldür Güldür'ün yeni sezonunu beklerken tekrarı ile karşılaştı. Bunun üzerine Güldür Güldür sevenleri yeni sezonun ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Peki Güldür Güldür yeni sezon ne zaman başlıyor? Yeni sezon ilk bölüm nez aman oynanacak? İşte son bilgiler.

SHOW EKRANLARINDA HER CUMARTESİ

Güldür Güldür adlı program Show Tv ekranlarında her Cumartesi yeni bölümü ile ekranlara geliyordu. Bu sezon da Güldür Güldür'ün yeni bölümlerinin Cumartesi günü ekranlara gelecek.

YENİ AFİŞ BELLİ OLDU

Yeni sezon 10. yılını kutlayacak Güldür Güldür'de 10'uncu yıla özel afiş hazırlandı. İşte hazırlanan o afiş:

Bu afişe baktığımızda Güldür Güldür'ün yeni sezonunda kimlerin olacağı belli olmuş. Siz başka kimi görmek isterdiniz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

ONUR BULDU YOK

Bilal karakteri ile çokça sevilen Onur Buldu'nun Güldür Güldür yeni sezonunda olmadığı görülüyor. Sizce olmalı mıydı? Aşağıdaki yorum kısmından bu konudaki düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

YAKINDA GELİYOR

Ekranların sevilen skeç programı Güldür Güldür 'ün yeni sezon ilk bölümünün ne zaman ekranlara geleceği bilinmiyor. Ancak kısa sürede yayın tarihinin belli olması ve ekranlara gelmesi bekleniyor. Yayın tarihi belli olduğunda yazımızda eklenecektir. 

Not: Geçen sene 2 Ekim'de başlamıştı. Bu sene biraz gecikti.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Onur Buldu ( Bilal ) neden yok ya. Ali Sunal işte bu olmadı. Bilal en renkli karakterlerden biriydi. Her sezon çok sevilen birileri aramızdan ayrılıyor. Hüseyin ayrıldı ve geri dönüşüne sevindik, Naime ayrıldı ona da çok üzüldük, Sinem de farklı bir karakterdi. Yanlış anlaşılmasın tüm ekip süper ancak gelenlerde süper olsa da sevilen gidenler üzüyor.