Güldür Güldür Nureddin Nebati Skecinin Yayınlanacağı Tarihi Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Güldür Güldür Nureddin Nebati Skecinin Yayınlanacağı Tarihi Açıkladı

Güldür Güldür programında yayınlanacak Nureddin Nebati skeci yayınlanmamıştı. Tepki çeken durumun nedeni ve skecin ne zaman yayınlanacağı belli oldu.

Yaşam 10 Mayıs 2022 12:58 0
Güldür Güldür Nureddin Nebati Skecinin Yayınlanacağı Tarihi Açıkladı

Güldür Güldür 'de yayımlanmayan Nureddin Nebati skecinin bu hafta yayımlanacağı açıklandı.

Show Tv ekranlarında yayımlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Güldür Güldür adlı TV programında geçen hafta bir fragman yayımlandı. Kısa sürede büyük ilgi gören, büyük ses getiren fragmanda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin skecinin yapıldığı görüldü.

Güldür Güldür'de Fikri adı ile tanıdığımız gerçek adı Aziz Aslan olan başarılı oyuncu'nun hayat verdiği Nureddin Nebati rolü , fragmanda büyük bir ilgi görürken bu skeç , geçen hafta yayımlanmadı. Yayınlanmayan skeç , sosyal medya üzerinde büyük ses getirdi. Skecin baskılar nedeniyle yayınlanmadığı iddia edildi. Ancak Show TV'den bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada skecin asıl yayınlanmama nedeni açıklandı. 

SANSÜR İDDİALARI VARDI

Sosyal medya üzerinde kısa sürede yayılan iddiada skecin sansür nedeniyle yayınlanmadığı iddia edildi. 

SON DAKİKA AÇIKLAMASI GELDİ

Fatih Altaylı , Show Tv ile bu konuda bir görüşme yaptığını söyledi ve skecin bayram sonrası bölüm nedeniyle yayınlanmadığı, bu hafta skecin yayınlanacağını aktardı. Açıklamada, “Bunu Güldür Güldür’ün yapımcılarından da teyit edebilirsiniz, bu program içinde siyasi skeçler olmasından da rahatsızlık duymadık. Tam aksine, siyasi hicivin unutulduğu bir ülkede bu geleneğin sürmesini istedik. Bugüne kadar da bir tekine bile dokunmadık. Bir tekini bile çıkarmadık. Sizin de tanıdıklarınız arayıp sorabilirsiniz. Bu kez de aynen öyle oldu. Ancak tanıtımı yayınladığımız skeç bu hafta yayınlanmadı. Doğru. Ama bu sansürden değil.

TEK NEDENİ BAYRAM HAFTASI OLMASI

Tek nedeni bayram haftası olması. Bayram haftası olduğu için ratingler genel olarak düşüktü ve biz de iyi bir skeci ratinglerin ve buna bağlı olarak reklam gelirlerinin daha yüksek olacağı önümüzdeki hafta yayınlanmasını doğru bulduk. Bugüne kadar çok da ağır eleştiri içeren skeçleri yayınlamış bir kanal olarak, adı geçen bakanın bile güleceği kadar komik olan bir skeci yayınlamamak aklımızdan bile geçmedi.

EĞER ÇEKİNSEYDİK BAŞTAN TANITIMI YAPMAZDIK

Eğer böyle bir şeyden çekinse idik, siyasi skeç baştan istemez, bu skecin de bu kadar uzun bir tanıtımını yayınlamazdık. Hem bu kadar geniş bir tanıtım yapıp hem de sansür uygulayacak kadar da şuursuz değiliz.” dedi.

ŞİMDİYE KADAR NEDEN AÇIKLAMA YAPILMADI?

Şimdiye kadar neden açıklama yapılmadığı konusunda ise , konunun çok konuşulduğu ifade edildi ve "Ama bir tek kişi bile bizi arayıp niye yayınlamadınız diye sormadı. İlk arayan sizsiniz. Bizim de hakkımızda sosyal medyada oluşturulan her türlü ortama yanıt vermek gibi bir anlayışımız yok.” denildi.

İşte o skecin tanıtımı:

Sizce en komik kısmı neresi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

NE ZAMAN YAYINLANACAK? GÜLDÜR GÜLDÜR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Güldür Güldür'ün yeni bölümü 14 Mayıs 2022 Cumartesi akşamı ekranlara gelecek. Bu skecin de o gün yayınlanacağı açıklandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç