Güldür Güldür Nureddin Nebati Skecini Yayınladı 306. Bölüm
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Güldür Güldür Nureddin Nebati Skecini Yayınladı 306. Bölüm

Ekranların sevilen programı Güldür Güldür , bu akşam merakla beklenen Nureddin Nebati skecini yayınladı.

Yaşam 14 Mayıs 2022 16:32 2
Güldür Güldür Nureddin Nebati Skecini Yayınladı 306. Bölüm

Güldür Güldür Nureddin Nebati skecini yayınladı.

Show Tv ekranlarının sevilen  reyting rekortmeni programı Güldür Güldür'de bu akşam yeni bölüm ekranlara geldi. Ekranlara gelen yeni bölümde merak edilen skeç sonunda yayımlandı.

GEÇEN HAFTA YAYIMLANMAMIŞTI

Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen bölümün fragmanında , geçen hafta Nureddin Nebati skecinin yayımlanacağına yer verilmişti. Ancak geçen haftaki bölüm yayınlandı ve o skeç ekranlara gelmedi. Skecin ekranlara gelmemesi sonrası sosyal medya yıkıldı ve baskılar nedenilye skecin yayınlanmadığı iddia edildi.

SHOW TV YALANLADI

Show Tv tarafından yapılan açıklamada geçen hafta skecin yayınlanmamasının nedeni bayram sonrası haftaya denk gelmesi meselesi olarak açıklandı. Açıklamada, "Tek nedeni bayram haftası olması. Bayram haftası olduğu için ratingler genel olarak düşüktü ve biz de iyi bir skeci ratinglerin ve buna bağlı olarak reklam gelirlerinin daha yüksek olacağı önümüzdeki hafta yayınlanmasını doğru bulduk. Bugüne kadar çok da ağır eleştiri içeren skeçleri yayınlamış bir kanal olarak, adı geçen bakanın bile güleceği kadar komik olan bir skeci yayınlamamak aklımızdan bile geçmedi." denildi ve eğer böyle bir düşünceleri olsa bölümün tanıtımına bunu koymazdık denildi. 

SKEÇ YAYINLANDI

Show Tv ekranlarında bu akşam yayınlanan Güldür Güldür'ün yeni bölümünde Nureddin Nebati skeci yayımlandı. Yayınlanan skeç , seyirciler tarafından neşe ile izlendi. Skeç , aşağıdaki videoda.

Skeçte Fikri karakterine hayat veren Aziz Aslan, performansı ile büyük beğeni topladı. Sizce nasıldı skeç? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

NUREDDİN NEBATİ'DEN AÇIKLAMA

Bu skeci Nureddin Nebati de izledi. Nebati skeçle ilgili yaptığı paylaşımda "Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" dedi.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yaşadığımız gerçeklerin komik hali
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ağlanacak halimize gülüyoruz