GSB Sürekli İşçi Maaşları Ne Kadar? (İŞKUR GSB İşçi Alımı Başvuru 2022)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

GSB Sürekli İşçi Maaşları Ne Kadar? (İŞKUR GSB İşçi Alımı Başvuru 2022)

Gençlik ve Spor Bakanlığı temizlik işçisi ne kadar maaş alır? GSB sürekli işçi maaşı ne kadar?

İş Dünyası 4 Ağu 2022 22:19 0
GSB Sürekli İşçi Maaşları Ne Kadar? (İŞKUR GSB İşçi Alımı Başvuru 2022)

GSB sürekli işçi maaşları ne kadar?

Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı duyurusu geldi. Yayımlanan duyuruda KPSS şartı olmadan 1017 işçi alımı yapılacağına yer verildi. İlanın yayımlanmasının ardından en çok merak edilen konu ,  alınacak işçilere verilecek maaşlar oldu. Peki Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki temizlik işçileri ne kadar maaş alıyor? İşte temizlik işçisi alımı hakkında son bilgiler:

BAŞVURU NE ZAMAN?

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine yapılacak işçi alımında başvurular 8 Ağustos 2022 tarihinde başlayacak. İŞKUR üzerinden başlayacak başvurularla ilgili GSB, "Gençlik ve Spor Bakanlığı, taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 1017 sürekli işçi alımı yapacak." ifadelerine yer verildi ve statülerine göre dağılım şu şekilde paylaşıldı:

767 sürekli temizlik işçisi,

144 engelli sürekli temizlik işçisi,

106 eski hükümlü sürekli temizlik işçisi

Başvurularla ilgili yayımlanan duyuruda, "Başvurular, 08 - 12 Ağustos 2022 tarihlerinde esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilebilecek. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilecek." ifadeleri kullanıldı.

SÜREKLİ İŞÇİ MAAŞI NE KADAR?

En merak edilen konu ise sürekli işçilerin maaşları oldu. İlana başvuru yapacak adaylar alınacak işçilere ne kadar maaaş verileceğiniş, temizlik işçilerinin ne kadar maaş alacağını araştırmaya başladı. Edinilen bilgilere göre işçilere 7-8 bin lira civarında maaş verileceği tahmin ediliyor.

İlan başvurusu başladığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç