GSB Sürekli İşçi Alımı Hangi Şehirlere Yapılacağı ve Başvuru Şartları 2022 İŞKUR Başvuru
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

GSB Sürekli İşçi Alımı Hangi Şehirlere Yapılacağı ve Başvuru Şartları 2022 İŞKUR Başvuru

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2022 yılı işçi alımı illere göre dağılım ve başvuru şartları belli oldu.

KPSS'siz Personel Alımı 5 Ağu 2022 09:03 0
GSB Sürekli İşçi Alımı Hangi Şehirlere Yapılacağı ve Başvuru Şartları 2022 İŞKUR Başvuru

GSB işçi alımı ilan metni , hangi şehirlere alım olacağı açıklandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı başvuru duyurusu geldi. İlan metninde illere göre dağılım ve başvuru şartlarına yer verildi. Yayımlanan duyuurya baktığımızda alımın birçok şehre yapıldığı görüldü. Temizlik personeli kadrosuna yapılan alımda dağılım şu şekilde

767 sürekli işçi

144 engelli sürekli işçi

106 eski hükümlü

ŞARTLAR

18 yaşını tamamlamış olan adayların başvuru yapabileceği ilanda ikamet şartı var. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıyan adaylar arasından yapılacak personel alımında adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir. Aşağıdaki ilan metninde yer alan illere göre sayı dağılımına göre belirtilen illerde ikamet ediyor olmak gerekmektedir. 

Bu şartların yanı sıra adayların atanacağı görevini devamlı yapmaya engel hastalığı bulunmaması gerekmektedir. En az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği ilanda eski hükümlü ve engelli adaylar için şartlar şu şekilde:

Eski hükümlü sürekli işçi pozisyonları için Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4’üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinde tanımlandığı şekilde eski hükümlü olmak,

Engelli sürekli işçi pozisyonları için Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 3’üncü maddesinin birinci fıkrasının (ı) bendinde tanımlandığı şekilde engelli olmak.

BAŞVURU

İlana başvurular İŞKUR'dan 8 Ağustos günü başlayacak. Başvuru ekranı açılınca bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

ALIM YAPILAN İLLER 

Alım yapılan iller ve personel alımına dair tüm bilgiler için TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç