GSB Personel Alımı Mülakat Sonuçları Açıklanmalıdır
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

GSB Personel Alımı Mülakat Sonuçları Açıklanmalıdır

Gençlik ve Spor Bakanlığı geçen ay sona eren mülakatların sonuçlarını hala açıklamadı. Sonuçlar bekleniyor.

Eğitim 11 Mayıs 2022 21:36 0
GSB Personel Alımı Mülakat Sonuçları Açıklanmalıdır

GSB mülakat sonuçları neden açıklanmıyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine yapılacak personel alımında adaylar mülakata geçen aylarda girdi ve sonuçları bekliyor. Sonuçları bekleyen adaylar , bize yolladıkları mesajlarda taleplerini aşağıdaki şekilde iletti:

"2021 yılı Sözleşmeli Personel Pozisyonunda Spor Uzmanı, Gençlik Çalışanı ve Psikolog alımı sözlü sınavına katılmaya hak kazanan adayların sözlü sınavları 14 Mart – 01 Nisan 2022 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirildi mülakat sonuçlari açıklanma tarihi ile ilgili herhangi bir takvim yok 2022 kpss yaklaşıyor sonuçları bekliyoruz çalışıp çalışmamak konusunda tereddüt reyiz önümüzü goremiyoruz

Gençlik Spor bakanlığı genel olarak alımlarını ve göreve başlatma zamanında aşırı derece zaman kaybı oluyor bunun giderilmesini talep ediyoruz"

Adaylar , Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2021 yılında yayımalanan ve başvurusu 2021 yılında alınan personel alımında 14 Mart ile 1 Nisan tarihleri arasında Ankara'da mülakata girdi. Mülakat aşamasının üzerinden 40 günden fazla zaman geçti. Bu kadar süre geçmesine rağmen açıklanmayan sonuçlar tepki çekiyor. Adaylar , sonuçların bir an önce açıklanmasını istiyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın sonuçları geciktirmemesi adaylar için iyi olacaktır. Kazanan adaylar ona göre hazırlık yapacak ve kazanamayan adaylar ise hayatına buna göre yön verip yeni planlar yapacak. Bu nedenle sonuçların bir an önce açıklanması gerekmektedir. 

Siz de aşağıdaki yorum kısmından talebinizi yazın ve mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç