GSB İşçi Alımı Nihai Aday Listesi Açıklandı: İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı Kura Çekimi Tarihi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

GSB İşçi Alımı Nihai Aday Listesi Açıklandı: İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı Kura Çekimi Tarihi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve İŞKUR'da işçi alımı nihai listesinin yayımlandığı görüldü.

İş İlanları 15 Ağu 2022 13:26 0
GSB İşçi Alımı Nihai Aday Listesi Açıklandı: İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı Kura Çekimi Tarihi

Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı nihai listeleri açıklandı.

İŞKUR üzerinden bir son dakika açıuklaması yapıldı ve Gençlik Spor Bakanlığı işçi alımı kura çekimine girece kadayların isim listesine yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu durumun detaylarına yer verdik.

1017 İŞÇİ ALINACAK

Gençlik ve Spor Bakanlığı resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada 1017 işçi alımı yapılacağına yer verilmişti. Duyurunun ardındna başvurular geçen hafta başladı ve adaylar başvurularını 8 ile 12 Ağustos 2022 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yaptı.

Kura çekimi ile ilgili yayımlanan duyuru şu şekilde:

  1. Temizlik görevlisi kadroları için Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuran ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler Bakanlığımıza gönderilecektir.
  2. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve kura çekimine dahil olacak nihai listede yer alan adayların tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4 (dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır.
  3. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adayların, kura çekimi 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü yapılacaktır. Kura çekim yeri daha sonra Bakanlığımız internet sitesinde yayımlanacaktır.
  4. Kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecektir.
  5. Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylar daha sonra ilan edilecek tarihlerde başvurmuş oldukları meslek kolu için aranan şartları taşıdıklarını belgeleyen evraklarını başvuru yapmış oldukları kadronun bulunduğu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne şahsen teslim edeceklerdir.

NİHAİ LİSTELER YAYIMLANDI

İŞKUR üzerinden Spor Bakanlığı nihai listeleri yayımlandı. İşte nihai listelere bakma yeri:

Öncelikle esube.iskur.gov.tr adresine gidin. Bu adrese gittikten sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ ARAYAN kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan aşağıdaki ekranda İŞ BAŞVURULARIM kısmına tıklayın.

İş başvurularım kısmına tıkladıktan sonra karşınıza aşağıdaki ekran çıkacak. Bu ekranda gösterdiğimiz yerdeki nihai aday listesi kısmına tıklayın. 

Buraya tıkladığınızda yeni bir sekme açılacak ve nihai aday listesi indirilecek. İndirilenler kısmında nihai aday listesine göz atabilirsiniz.

Nihai Aday Listesi nedir: Nihai Aday Listesi kazananlar listesi değil. Bu listede adı yer alan adaylar, kuraya girecek adaylardır. 

KURA ÇEKİMİ TARİHİ

Spor Bakanlığı işçi alımı kura çekimi 31 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Kura canlı yayını başladığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç