Grev ve Bayram Tatili Sonrası Hastaneler, Poliklinikler Ne Zaman Açılıyor?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Grev ve Bayram Tatili Sonrası Hastaneler, Poliklinikler Ne Zaman Açılıyor?

Grev ve bayram tatili sonrası hastaneler ne zaman açılıyor? Randevular nasıl alınacak? İşte son dakika açıklaması.

Sağlık 9 Tem 2022 22:34 0
Grev ve Bayram Tatili Sonrası Hastaneler, Poliklinikler Ne Zaman Açılıyor?

Grev ve bayram tatili sonrası hastaneler ne zaman açılıyor?

Geçen gün Konya'da korkunç bir olay meydana geldi. Şehir Hastanesi'nde meydana gelen korkunç olayda i, başka bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışmakta olan bir kişi, Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya'ya saldırdı ve kurşun yağdırdı. 

Doktor Karakaya olay yerinde , mesai arkadaşlarının yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Tüm Türkiye'yi yasa boğan haber sonrası Dotkorlar, Türkiye genelinde grev kararı aldı. 2 günlük grev kararı Perşembe ve Cuma günü için geçerli oldu.

ACİLLER AÇIK

Hastanelerde şimdi bayram tatili var. Kurban Bayramı tatilinde aciller 7/24 çalışmaya devam edecek. Doktorlar acillerde hizmet vermeye devam etti. 

POLİKLİNİKLER NE ZAMAN AÇILACAK?

Grev ve bayram tatili sonrası en merak edilen konu hastanelerin ne zaman açılacağı konusu oldu. 9,5 günlük bayram tatili 8 Temmuz öğle saatlerinde başladı. Asker, polis, İnfaz Koruma memurları, hemşireler, acil doktorları, ebeler hariç tüm kamu personelleri 9.5 günlük bayram tatilinde. Bayram tatili ise 18 Temmuz günü sona erecek ve mesai 18 Temmuz'da başlayacak. 

Hastaneler, poliklinikler ise 18 Temmuz 2022 tarihinden itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacak. MHRS üzerinden ya da alı 182 üzerinden randevu alarak hastanelere gidebilirsiniz. Acil servisler ise 7/24 hizmet vermeye , tatilde gece çalışmaya devam edecek. Acil durumlar için hastanelerin acil servislerine başvurabilirsiniz.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç