Gram ve çeyrek altın fiyatları fırladı: İşte son tahminler 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gram ve çeyrek altın fiyatları fırladı: İşte son tahminler 2023

Son dakika haberi: Altın fiyatlarında sert yükseliş görüldü. Gelen bilgilere göre altında tarihin en yüksek seviyesi görüldü. Peki gram , çeyrek altın , Cumhuriyet altını fiyatı ne kadar oldu? Tahmin ve yorumlar yazımızda.

Altın 20 Ocak 2023 00:09 1
Gram ve çeyrek altın fiyatları fırladı: İşte son tahminler 2023

Son dakika: Çeyrek altın fiyatı rekor kırdı.

Altın fiyatlarında gece yarısına doğru ciddi bir yükseliş görüldü. Gelen son dakika bilgilerine göre gram ve çeyrek altın tarihinin en yüksek seviyesine kadar çıktı. Fed üyelerinden art arda gelen açıklamalarla birlikte yükselen ons altın, gram altında da yükseliş görüldü. 

ALTIN FiYATLARı NEDEN YÜKSELiYOR?

FEd üyelerinden yapılan açıklamalarla birlikte piyasalar üzerinde baskının azaldığı ve baskının azalması ile birlikte hem altın tarafında hem de kripto para tarafında yükselişin olduğu görüldü. Gündüz 1901 dolar seviyesinde olan ons altın fiytatı , bu açıklamalardan sonra 32 dolardan fazla yükseldi.

ONS NE KADAR OLDU?

Ons altın fiyatı yükselişe geçti. Sabah 1900 dolarlara kadar gerileyen ons altın, şu sıralar 1933 dolar seviyesine kadar yükseldi. Ons altın fiyatında yaşanan yükselişin son saatlerdeki grafiği şu şekilde:

GRAM ALTIN REKOR KIRDI

Piyasalardan alınan son bilgilere göre gram altın, ons ile paralel şekilde yükselişe geçti ve tarihinin en yüksek seviyesini gördü. Gram altın şu sıralar 1169 dolara kadar çıktı. Gram altında yaşanan yükselişin grafiği şu şekilde:

ALTIN/ONS FİYATI NE KADAR?
1.924,84

ALTIN/GR SPOT FİYATI NE KADAR?
1.166,82

CUMHURİYET ALTINI FİYATI NE KADAR?
7.608

ZİYNET ALTINI FİYATI NE KADAR?
7.607,69

GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR?
1.191,13

ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR?
1.907,76

YARIM ALTIN FİYATI NE KADAR?
3.815,51

ATA ALTIN FİYATI NE KADAR?
7.968,51

14 AYAR BİLEZİK GRAMI FİYATI NE KADAR?
786,23

22 AYAR BİLEZİK GRAMI FİYATI NE KADAR?
1.146,57

GREMSE ALTIN FİYATI NE KADAR?
19.465,00

ALTIN/ONS TL FİYATI NE KADAR?
36.166

ALTIN TAHMİNİ GELDİ

Altın fiyatlarında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada ünlü Ekonomist Hatice Kolçak, kritik altın tahminini yayınladı. Yayınladığı tahmininde Kolçak, şunları söyledi: "Onsu takip ediyoruz. Çünkü doları konuşmuyoruz. Olur da Fed , Haziran'dan sonra ben daha agresif gideceğim derse , o zaman altında yine yükseliş görülür ama sert yükselişler görülmeyecek. Benim beklentim pivot fed devreye girmese bile yatayda kalacağı yönünde. Altın zaten yüzde 5;'lere kadar fiyatladı. Haziran'a kadar fiyatlamayı yaptı. Daha üstünde bir faiz artışından bahsedilmezse, ons altın tarafı Haizran'dan sonra özellikle yavaş yavaş Haziran'a kadar, ama Haziran'dan sonra hızlanmasını beklerim.

Zaten bu gram altına da yarayacak. Bir şekilde seçim 14 Mayıs'ta yapıldığına göre , dolar kurunu o güne kadar tuttuk ama bir şekilde yukarı hareketler yapacak illa ki. Bu 2023'ün sonuna kadar kuru bu şekilde götürmemiz imkansız. Dolayısıyla oradan gram altına da destek bir buradan omuz derken gram altında çok iyi seviyeleri görmeyi düşünüyorum"

İşte açıklamanın tamamı:

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. 

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
Yıl sonu a kadar ne kadar olur