Gram Altının 1000 TL Olacağı Tarih Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gram Altının 1000 TL Olacağı Tarih Açıklandı

Son dakika haberi: Altın fiyatları ile ilgili dikkat çeken bir açıklama ve tahmin geldi. Dolarda riskin arttığını söyleyen Kolçak, 1000 TL için tarih verdi.

Altın 8 Mayıs 2022 14:37 0
Gram Altının 1000 TL Olacağı Tarih Açıklandı

Altın fiyatları hakkında son dakika açıklaması geldi: 1200 lira olacak tariihi açıkladı.

Son dönemlerde bir yukarı bir aşağı seyreden altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada altın fiyatlarında hareketliliğin başladığına yer verilirken , gram altının önümüzdeki dönemde daha da artacağına yer verildi. Yatırım danışmanlarının yaptığı açıklamaya göre Nisan ayından sonra bir miktar yükselen , Mayıs ayında ise Fed kararı sonrası düşen gram altın yeniden yükselişe geçti ve kısa süreçte kayıplarını yeniden telafi edecek. 

GRAM ALTIN NE KADAR?

Piyasalarda Fed hareketliliği devam ediyor. Fed'in 50 baz puanlık faiz artırımından sonra hızlı şekilde düşüşe geçen gram altın 885 liraya kadar gerilemişti. Daha sonra yeniden yükselişe geçen gram altın, 906 liraya kadar geldi.

SINIRLI DÜŞÜŞ OLDU: ŞİMDİ YÜKSELİŞ BAŞLIYOR

Son dönemlerde altın fiyatları yükselecek diyen ekonomistlere bir yenisi daha eklendi. Birçok ekonomist, 900 liranın altını altın için alım fırsatı olarak açıklarken uzmanlar, sınırlı şekilde 885 liraya kadar gerçekleşen düşüşün sona erdiğini ve artık yükselişin görüleceğini söyledi. 

Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak, yaptığı son dakika açıklamasında yatırım tercihini gram altından yana kullanan vatandaşların uzun sürede zarar etmeyeceğini, kar elde edeceğini söyledi. Kendi Youtube sayfaıs üzerinden bir video yayınlayan Kolçak, şimdi gram altın fiyatının tam alım seviyesinde olduğunu , ilerleyen süreçte yatırımcıların bu fiyatları arayacağını söyledi. 

Kolçak açıklamasında önümüzdeki dönemde fiyatların katlanarak artacağını da söyledi. Dolar kurunun yerinde saydığını söyleyen Kolçak, dolarda düşüşün beklenmediğini yükseliş beklendiğini söyledi. 

1200 LİRA İÇİN TARİH VERİLDİ

İslam Memiş daha önce yaptığı açıklamada Haziran ayına kadar gram altının 1000 lira olmasının beklendiğini, Temmuz ayında ise 1200 lira seviyesine kadar çıkabileceğini söyledi. 2022 yıl sonu gram altın tahminini 1450 liraya kadar çıkarak Memiş, Nisan ayında dalgalı seyrin devam edeceğini, Mayıs ayı başında da 900 lira seviyelerinin görülebileceğini söylemiş, bu seviyelerin alım fırsatı olduğunu söylemişti.

Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir Finans7.com fatırım tavsiyesi vermez. Yatırım tavsiyesi uzmanlar tarafından verilen bir hizmettir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç