Göz Yaşları İçerisinde Vasiyetini Açıklayan İbrahim Tatlıses'in Mirası Kime Kalacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Göz Yaşları İçerisinde Vasiyetini Açıklayan İbrahim Tatlıses'in Mirası Kime Kalacak?

Uzun bir aradan sonra Çeşme'de sahne alan usta sanatçı İbrahim Tatlıses konser verdiği sırada ağlayarak vasiyeti açıkladı. İşte detaylar...

Haberler 16 Tem 2022 19:36 1
Göz Yaşları İçerisinde Vasiyetini Açıklayan İbrahim Tatlıses'in Mirası Kime Kalacak?

İmparator lakabı ile tanınan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses vasiyetini açıkladı.

Uzun bir aradan sonra Çeşme'de sahne alan usta sanatçı İbrahim Tatlıses konser verdiği sırada ağlayarak vasiyeti açıkladı. İşte detaylar...

Her konserinde olduğu gibi Çeşme’de de duygusal anlar yaşayan Tatlıses’ten beklenmedik bir itiraf geldi.

Kendisinin iyi bir baba olduğunu söyleyen Tatlıses, “Mesleğimden dolayı her gün bir yerdeyiz. Çocuklarımın, yuvamın başında olamıyorum ama ben hakikatten gerçek bir babayım.” dedi.

Çocuklarına vasiyet eden Tatlıses, “Bir gün ölürsem sizleri sizlere emanet ediyorum. Kardeşler olarak birbirinize sahip çıkın, aranızda düşmanlık olmasın.” diye konuştu.

Kız çocuklarına hayran olduğunu da dile getiren Tatlıses, “5 kızım, 2 oğlum var. Dilan, keşke erkek olsaydı. Bu kadar delikanlı bir kız tanımadım. Dilan'ı çok geç buldum ama kızım olduğu için gurur duyuyorum.” dedi.

Bu arada ünlü türkücü ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasında başlayan gerilim de sürüyor. Ünlü türkücü aynı zamanda büyük oğlunun ihanetine uğradığını söyleyerek “Vurulduğumda kasayı boşalttı” iddiasında da bulunmuştu.

İBRAHİM TATLISES İLE OĞLU AHMET TATLISES ARASINDA NELER YAŞANDI?

İbrahim Tatlıses oğlu ile arasında para sorunları olduğunu iddia ederek oğluna en çok iş yapan dükkanı verdiğini, oğlunun o dükkanı batırdığını, sürekli olarak kendisinden para talep ettiğini iddia etmişti. Tatlıses iddialarını bir adım daha ileriye taşıyarak kendisinin silahlı saldırıya uğradığı ve hastanede olduğu gece dahi oğlunun şirket merkezine giderek kasayı boşalttığını iddia etmişti. 

Ahmet Tatlıses ise babasının açıklamaları üzerine suskunluğunu bozarak bu iddiaları reddetmiş ve kendisinin zaten silahlı saldırının olduğu gece hep hastanede olduğunu, bu dönemde şirkete sadece 1 kere uğradığını duyurmuştu. 

MAL VARLIĞINI KİME BIRAKACAK?

"Şu an o kişi ile ayrıyım. Dünya bir tarafa o bir tarafa… Şu an aramız açık ama ben evleneceğim bütün mallarımı da o kişinin üzerine yapacağım. Büyülerden sonra benimle görüşmek istemiyor. Ben ona ev de aldım araba da. Ona her şey feda olsun, o benim sol yanım. Kimse yanımda yokken o benim yanımdaydı. Bu kişi Gülçin Karakaya'dır"

"PARAMI MEHMETÇİK VAKFI'NA BAĞIŞLAYACAĞIM"

Tatlıses, Karakaya ile barışmadığı takdirde mal varlığını Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağını sözlerine ekleyerek şunları ifade etti, "Aramızdaki yaş farkı hiç önemli değil, çocuklarım evlenmemi istemiyor 'para gitmesin' diye. Ben zamanı gelince paramı ne yapacağımı biliyorum. Hepsini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağım."

İBRAHİM TATLISES'İN MAL VARLIĞI

-Tatlıses Şirketler Grubu üzerine kayıtlı bina,

-Seyrantepe'de yer alan 1,5 dönümlük arsa ve bu arsa üzerine inşa edilen kebapçı salonu,

-TV Binası,

-By Tatlısesgiyim üzerine kayıtlı atölye ve mağaza,

-Seyrantepe Oyak Sitesi’nde 3 daire,

-Demirciköy Alarko Sitesi’nde yer alan lüks villa,

-İstanbul'da 5 kebap salonu,

-Memleketi Şanlıurfa'da yer alan çok sayıda arsa ve daire,

-Ulusal çapta yayın yapan Tempo TV,

-Hadımköy Günışığı konakları projesinde 1 villa,

-İzmir Folkart konut projesinde lüks daire,

-20 tane şirket aracına ek olarak 2 Mercedes markalı araba, 1 lüks limuzin, 3 jeep, 2 sürat motoru ve tekne,

-Bodrum Bitez’de villa ve 48 daireli Tatlıses Paradıse apart projesi,

-Bodrum Bitez’de 6.5 dönüm değerli arazi ve bu arazi üzerine denize sıfır 26 odalı Golo Beach Hotel,

-Türkiye'nin tatil gözde bölgelerinden Kuşadası’nda 8 dönüm arazi ve bu arazi üzerine inşa edilen 6 katlı 157 odalı 314 yataklı Tatlıses Otel.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
SİZ Türkiye ye çok şey katkıda bulundunuz ben de 60 yaş üstü temizlikde çalişan Bi Anneyım banada iki odalı bı ev versen BU YAŞİMA KADAR DA EVİM OLMADI Sağlikda afıyet dılerım Allah a emanet olun saygılarımla