Görüntüler Tüm Türkiye'yi Ayağa Kaldırmıştı! Hastanenin Tüm Faaliyetleri Durduruldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Görüntüler Tüm Türkiye'yi Ayağa Kaldırmıştı! Hastanenin Tüm Faaliyetleri Durduruldu

Özel bir hastanede yaşlı kadın hastanın yüzüne para fırlatmışlardı! O hastanenin tüm faaliyetleri durduruldu.

Son Dakika 5 Ekim 2022 19:21 0
Görüntüler Tüm Türkiye'yi Ayağa Kaldırmıştı! Hastanenin Tüm Faaliyetleri Durduruldu

Son dakika gelişmesi... Özel bir hastanede skandal görüntülerin paylaşılmasının ardından son dakika açıklaması Fahrettin Koca'dan geldi. Bakan Koca yaptığı açıklamada hastanenin faaliyetlerinin durdurulduğunu söyledi.

İçerenköy Bayındır Hastanesi’nde yoğun bakımda yatan yaşlı bir kadın hastanın yüzüne hastane görevlileri tarafından para atılması ile ilgili görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Görüntülerin gündem olmasıyla birlikte o sağlık çalışanları için harekete geçildi ve olayla ilgili soruşturma başlatılarak, personeller görevlerinden uzaklaştırıldı.

HASTANEDEN 'ÜZGÜNÜZ' AÇIKLAMASI

Bayındır Sağlık Grubu’ndan yapılan açıklamada ise, kabul edilmesi hiçbir surette mümkün olmayan görüntülerden ve bu müessif hadiseden dolayı derin bir üzüntü duyulduğu belirtildi.

Son olarak konuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı;

"SUÇLULAR MÜSTAHAK OLDUKLARI CEZAYI ALACAK"

"Sağlık hizmeti ilkeleri ve insanlıkla bağdaşmayacak davranışların gösterildiği özel hastanenin FAALİYETİ DURDURULMUŞTUR. Suçlular müstahak oldukları cezayı alacak. Sağlıkta güven sarsıcı hiçbir fiile toleransımız yoktur. Mesleğimizin gerçek mensuplarının üzüntüsü tarif edilemez."

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç