Google'da Bu Kelimeleri Sakın Aramayın: Başınız Belaya Girer :)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Google'da Bu Kelimeleri Sakın Aramayın: Başınız Belaya Girer :)

İnternet üzerinden aradığınız bazı kelimeler , başınıza iş açabilir. Bu kelimeler hakkında detaylı bilgi yazımızda.

Bilim ve Teknoloji 10 Mayıs 2022 16:17 1
Google'da Bu Kelimeleri Sakın Aramayın: Başınız Belaya Girer :)

Bu kelimeleri google'da sakın aramayın.

Google üzerinden gün binlerce kelime arıyoruz. Aradığımız kelimeler genellikle sevdiğimiz şarkılar, merak ettiğimiz şeyler, öğrenmek istediğimiz şeyleri internet üzerinden araştırıyoruz. Ancak bazı kelimeleri aramak biraz sakıncalı bir hal aldı. Bu kelimeleri Google üzerinden yazdığınızda başınız belaya girebilir.

Eğer kendinizi kötü hissediyorsanız, bir rahatsızlığınız varsa, herhangi bir ağrınız varsa bunun için doktora gitmeniz gerekmektedir. Eğer google üzerinden araştırma yaparsanız büyük ihtimalle Google size kanser olduğunuz, hemen tedavi olmanız gerektiğini söyleyecek. Son dönemlerde doktorların da en çok şikayet ettiği konulardan biri bu. Doktorlar internet üzerinden araştırma yaparak evhamlı şekilde kendilerine gelen hastalardan oldukça şikayetçi. Küçük bir tedavi ile geçecek ya da hiç tedavi gerektirmeden geçebilecek hastalıklar internet üzerinde oldukça büyütülüyor. 

Vücudunuzda kaşıntı , kuruluk, döküntü ve kabarma gibi cilt sorunları varsa , bu sorunlar daha büyük sorunların habercisi olabiliyor. Bu nedenle bu rahatsızlıkları internet üzerindne araştırmak yerine doktora gidin.

Küresel ekonomik sistem borçlanma üzerine kurulmuştur. Eğer paraya ihtiyacınız var ve herhangi bir faiz ödemek istemiyorsanız tekrar düşünün. Faizsiz kredi araması yaptığınızda karşınıza çıkan sonuçlar sizi yanlış yerlere yönlendirebilir. Genellikle bu kelimenin aramasında da yanlış içerikler bulunuyor. Zararlı siteler, bilgilerinizi bu yalan reklamlarla alarak düşük faizli ya da faizsiz kredi vereceğini söyleyerek her şeyinizi alabilir.

Para kazanmak için internet üzerinden arama yapmanız durumunda genellikle sahre bahis, foreks ile dsahte borsa istelerine yönlendirileceksiniz. Ya da network marketing gibi yapılanmaların sunulduğu internet siteleri karşınıza çıkacak. Bu siteler de size para kazandırma bir yana dursun elinizdeki paraları da alacaktır. 

BU ARAMAYI YAPARSANIZ CIA PEŞİNİZE DÜŞER

Google üzerinden yapılacak bazı aramalar ise küresel düzeyde araştırılıyor. Hemen hemen tüm armaalar veri tabanlarına kaydediliyor ve kritik aramalar filtrelenerek bu konuda önlemler alınıyor. Bu kelimelerden biri 'Bomb instructions' kelimesidir. Bu kelimeyi aramanız durumunda yüksek ihtimalle CIA ve hükümet kırmızı alarmla sizi takibe alacak. Bu kelime ile internet üzerinde kişiler, bombanı nasıl yapıldığını öğreniyor. Bu kelimeyi aramanız durumunda takibe takılabilirsiniz.

 

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Işte aradığım habercilik budur ya bundan ötesi boş laf