Golda Gıda Halka Arz Oluyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Golda Gıda Halka Arz Oluyor!

Halka arz takipçilerine yeni halka arz duyuruldu! Ünlü gıda firması Golda Gıda, halka arz oluyor! İşte haberin detayları...

Halka Arz 20 Nisan 2024 0
Golda Gıda Halka Arz Oluyor!

Karaman ilinin Kazımkarabekir ilçesinde 1997 yılında temelleri atılan Golda Gıda, gıda sektöründeki 27 yıllık tecrübesini halka arz kararı aldı.
Golda Gıda, Türkiye'nin gıda sektöründeki 27 yıllık deneyimini halka arz ederek yeni bir döneme adım atacak. Konya Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. aracılığıyla Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan bildirimle başvuru süreci resmen başlatıldı.

Ekonomi 101 | Halka arz nedir? - Medyascope

Golda Gıda, Konya'nın Kazımkarabekir ilçesinde 1997'de temelleri atılan bir gıda şirketi. Un, bakliyat, irmik ve makarna gibi ürünlerle faaliyet gösteren şirket, 24 gıda fabrikasıyla üretimini sürdürüyor. Yeni bir projenin de startını veren şirket, ilerleyen zamanlarda 5000 kişilik bir istihdam yaratacak ve yılda yaklaşık 100 milyon dolarlık ihracat hedefliyor.

Borsada halka arz rüzgarı yeniden esmeye başladı - Dünya Gazetesi

Konya Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, Golda Gıda'nın halka arzı için Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık ve finansal danışmanlık sözleşmesi imzalandığı belirtildi. Henüz detayları netleşmeyen halka arz süreci yatırımcılar tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Tüm halka arz gelişmelerinden anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç