Gökhan Özen kalp krizi geçirdi: İşte son durumu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gökhan Özen kalp krizi geçirdi: İşte son durumu

Son dakika haberi: Ünlü şarkıcı Gökhan Özen kalp krizi geçirdi. Kalp krizi geçiren Gökhan Özen'in son durumu açıklandı.

Yaşam 19 Ara 2022 12:33 2
Gökhan Özen kalp krizi geçirdi: İşte son durumu

Son dakika... Gökhan Özen kalp krizi geçirdi.

Uzun zamandır Türkiye'de yaşamayan 43 yaşındaki Gökhan Özen bir son dakika açıklamasında bulundu. Özen yaptığı açıklamada kalp krizi geçirdiğini söyledi.

Sakin bir hayat planladığını söyleyen Gökhan Özen, geçirdiği kalp krizi sonrası hastanede bir süre kontrol altında kaldı ve daha sonra taburcu edildi. Özen sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında, "Dün gece yarısı Los Angeles’ta evimde geçirdiğim kalp krizi sonrası hastanede bir süre kontrol altında kaldıktan sonra taburcu edildim. Böyle bir haberi sizlerle paylaşmayı istemezdim ama iyi gün var kötü gün var. Bundan sonrasında kontrollere devam edip stresten uzak çok sakin bir hayat yaşamayı planlıyorum. Allah'a emanet." ifadelerini kullandı.

GÖKHAN ÖZEN NEREDE?

Bundan 7 sene önce Türkiye'den giden ve Los Angales'e taşınan Gökhan Özen, 2015 yılından bu yana Amerika'da hayatını sürdürüyor.

Ahmet Gökhan Özen (d. 29 Kasım 1979, Ankara), Türk şarkıcı-şarkı yazarı, oyuncu, aranjör, müzik direktörü, prodüktör ve eski radyo/tv programcısıdır. Albümlerindeki birçok şarkının söz, müzik ve düzenlemesini kendisi yapmaktadır. Aynı zamanda enstrüman gitar piyano vs. çalmaktadır.

Gökhan ÖZen 43 yaşındadır. 

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden,  yerel haberlerden , finans, banka, ekonomi, emlak, toki haberlerinden haberdar olmak, gündemi takip etmek için finans7.com'u takipte kalın ve mobil uygulamamızı telefonunuza indirin.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Geçmiş olsun Gökhan abi
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Gecmiş olsun Allah şifa versin