Gökhan Özen Hakkında Yakalama Kararı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gökhan Özen Hakkında Yakalama Kararı

Eski eşi ile arasındaki tartışmalar bitmeyen Gökhan Özen hakkında, eski bakan hakkındaki asılsız iddiaları nedeniyle yakalama kararı çıkarıldı.

Haberler 13 Nisan 2022 13:53 0
Gökhan Özen Hakkında Yakalama Kararı

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen hakkında yakalama kararı çıkarıldı.


2016 yılında Gökhan Özen, Selen Sevigen'den boşanmıştı. Tartışmalı şekilde biten evliliğin ardından sular 6 sene geçmesine rağmen hala durulmadı. Çift arasındaki kavgaya Selen Sevigen'in babası , eski bakan Mehmet Sevigen de dahil oldu. Onun da dahil olması sonrası kavga gittikçe büyüdü ve Gökhan Özen, sosyal medya hesabı üzerinden eski kayınpederi hakkında iddialarda bulundu.


Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Gökhan Özen, onun otel açmak için rüşvet dağıttığını iddia etti ve bu konuda CİMER'e şikayette bulundu. Sevigen , daha sonra Gökhan Özen hakkında 1 liralık bir tazminat davası açtı ve bu dava eski bakanın lehine sonuçlandı. Daha sonra eski Bakan, iftiraya maruz kaldığını söyledi ve suç duyurusunda bulundu. Savcılık olay sonrası Gökhan Özen'in ifadesini almak istedi. İfade alınamayan Gökhan Özen hakkında daha sonra savcılık tarafından yakalama kararı çıkardı.


İDDİALAR ASILSIZ ÇIKTI

2016 yılında biten evlilik sonrası sular hala durulmadı. CİMER'e ihbar yapılması sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı eski bakan Sevigen ile 3 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Yakalama kararının ardından ifadeler alındı ve Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü tarafından da incelemeler yapıldı. Yapılan incelemeler sonrası otelin usulüne uygun şekilde yapıldığına yer verildi. Soruşturmada Mehmet Sevigen ve eşi Güllay Sevigen hakkında takipsizlik kararı çıktı.


GÖKHAN ÖZEN HAKKINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Takipsizlik kararı çıkarılmasının ardından, şarkıcı Gökhan Özen hakkında asılsız iddialarda bulunduğu ve itibarın zedelendiği, kişilik haklarının zedelendiğini söyleyerek iftiraya maruz kaldığını söyledi. Eski damadı hakkında suç duyurusunda bulunan Sevigen, şikayette buluındu. Şikayet sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Gökhan Özen'in ifadesinin alınmasına karar verildi. Ancak ifadeye Gökhan Özen gelmedi. Bunun üzerine savcılık, Gökhan Özen hakkında yakalama kararı verdi.


KALDIRILDI

Hala ifadesi alınmayan Gökhan Özen'in avukatları aracılığıyla savcılığa başvuru yaptığı, kendisinin yurt dışında olduğunu bu nedenle şimdi ifade veremeyeceğini söyledi. Özen, yurda gelmek istediğini, ancak havalimanında polisler tarafından gözaltına alınmak istemediğini söyleyerek yakalama kararının kaldırılmasını istedi.


Savcılık yakalama kararını kaldırdı.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç