Göğüs Estetiği Olan Lila Gürmen Sesini Kaybetti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Göğüs Estetiği Olan Lila Gürmen Sesini Kaybetti

Son dakika haberi: Ünlü oyuncu Lila Gürmen estetik amaçlı göğüs ameliyatı oldu. Yanlış entübasyon sonucu Gürmen ses tellerini kaybetti.

Sağlık 4 Mayıs 2022 11:42 0
Göğüs Estetiği Olan Lila Gürmen Sesini Kaybetti

Göğüs ameliyatı olmak istedi sesini kaybetti.

Ünlü oyuncu Lila Gürmen bir son dakika açıklaması yaptı ve estetik amaçlı göğüs ameliyatı olduğunu , göğüs ameliyatı sonrası sesimni kaybettiğini söyledi. Bu iddia ile savcılığa başvuran Gürman, hastaneden 50 bin liralık tazminat davası açtı. Sesinin düzelmesi için ameliyat olması gerektiğini söyleyen Gürman, halen tedavi gördüğünü ve ameliyat olduğunu söyledi. 

İstanbul’da çok sayıda tiyatro, dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Lila Gürmen, geçtiğimiz 2020 yılı Haziran ayında özel bir hastaneye gitti ve göğüs ameliyatı oldu. Estetik amaçlı göğüs ameliyatı olan kadın, kendine geldiğinde sesinin hiç çıkmadığını fark etti ve durumu hemen doktoruna bildirdi.

İddiaya göre doktorun Gürman'a bunun entübasyon kaynaklı olduğunu ve 2-3 gün iinde söz konusu sorunun gideceğini,  sesinin düzeleceğini söyledi. Bunun ardından Gürmen beklediğini ancak sesinin düzelmediği ve iki ayrı kulak burun boğaz doktoruna gittiğini söyledi. Her iki doktorun da ünlü oyuncuya ‘entübasyon sonrasında yaralanma’ teşhisi koyarak sesinin düzelmesi için ses ameliyatı olması gerektiğini ifade etti.

Lila Gürmen konu ile ilgili yaptığı açıklamada, durumu ameliyat olduğu hastanedeki doktorlara bildirdiğini ancak hastane yönetiminin, herhangi bir ücret almadan ameliyat yapacaklarını, fakat doktor ücretini ödemeyeceklerini ünlü oyuncuya söylediği iddia edildi.

Bunun ardından Lila Gürmen Ses Teli ameliyatı oldu ve doktora 7 bin 500 TL'lik ücret ödemesi yaptı. Hastanenin ameliyat masraflarını almamasının kusurunu kabul ettiği anlamına geldiğini söyleyen ve bunun üzerine savcılığa başvurarak şikayetçi olan Gürmen, bunu dava dilekçesin de belirtti. Gürmen söz konusu dava dilekçesinde, “Hastane yönetimi kusurlu olup Lila Gürmen’in uğradığı zararı karşılamakla yükümlüdür. Artık mesleğini icra edememe durumuna gelmesi Lila Gürmen’i manevi olarak yıpratmış olup üzüntü, endişe ve geleceğe dair korku yaratmıştır. Davalı hastanenin kusuru nedeniyle Lila Gürmen’in yaşadığı ıstırabın hafiflemesi için 50 bin lira tazminatın faiziyle birlikte tahsilini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: https://www.hurriyet.com.tr/gundem/estetik-ameliyat-sesine-mal-oldu-42056049

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç