Gizlice Sokakta Çekim Yapıyordu: TikTok Sapığı Yakalandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gizlice Sokakta Çekim Yapıyordu: TikTok Sapığı Yakalandı

Sokaklarda, toplu taşımada kadınların görüntülerini gizlice çeken TikTok sapığı Pakistanlı yakalandı. Gözaltına alınan sapık emniyete götürüldü.

Haberler 27 Mart 2022 20:48 0
Gizlice Sokakta Çekim Yapıyordu: TikTok Sapığı Yakalandı

Son dakika haberi: İstanbul'da meydana gelen olayda bir mülteci, sosyal medya platformu TikTok üzerinden Türkiye'de kadınların izinsiz görüntülerini çeken mülteci sonunda polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.


Büyük tepki çeken olay sosyal medya üzerinde dikkatleri çekti. Edinilen bilgilere göre İstanbul'da Pakistanlı bir kişi, sokaklarda gezerek Türk kadınlarının görüntülerini izinsiz şekilde çekti. Toplu taşıma araçlarında, otobüs, vapur ve metroda, sokakta, parkta, cafelerde elinde telefonla kamerası açık şekilde gezen bu kişi, bazı kadınların görüntülerini izinsiz çekti ve gizlice yaptığı bu çekimleri TikTok üzerinden hesabından paylaştı. Bu paylaşımların fark edilmesi üzerine sosyal medyada binlerce tepki mesajı yağdı ve bu kişinin yakalanması için emniyete çağrılar geldi.


Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Siber Daire ekipleri bu kişiyi buldu. Yapılan çalışma sonucu kinglog55 adlı kullanıcı adını kullanan PAkistan uyruklu 30 yaşındaki N.M. adlı sapığın Bağcılarda olduğu tespit edildi. Bugün operasyon düzenlendi ve bu kişi Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi'nde yakalandı. Bu sapığın işlemleri devam ediyor.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç